torstai 11. maaliskuuta 2010

aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd..



Dyh. Mun palkkashekin ois voinu lunastaa tänään, mutta hups, sitäpä ei ole postimies tuonut. Yleensä se saapuu jo keskiviikkosin. Mutta ehei. Murrr. En ois halunnutkaan. Napisen itekseni ja odotan huomiseen. Jos ei sillon näy nin lätty lätisee, enkä puhu letuista..

Tänäänkin olen potenut lihassärkyä. Välipäivät on aika jees. Huomenna sitten taas vähän joogaan hikoamaan. Ommmm. Tosin kävin tänä aamuna Chewien kanssa tunnin lenkillä, kun oli niin ihana ilma etten halunnu kääntyä kotia kohti. Koirakaan ei pahastunut.

Huomennahan on muuten peeeerjaaaantaaaai, sit on jälleen peeeerjaaaantaaaai. Ja viikonloppu. Aijai. Illalla menemmä koko perheen voimin sinne ulkoruokailemaan, ja lauantaina suuntana jällehen tuo rakas Washington DC. Kivasti ovat viikonvaihteelle luvanneet vesisadetta, että varmasti kastuu tämäkin juhlasankari sitten niin. Nice. Limusiinikuljetus vois auttaa? Anyone? Tai ehkä vaan aamun ekalla metrolla kotia.. :P

Sunnuntaina olis DCssä vissiin joku Patrikin Päivän paraatihomma tai jtn. Kun tuo vihreä irlantilaisten juomajuhlakin tässä on nyt hiillostamassa. Maahisia kaikkialla. Jtn baariryömimisiä olis vaikka kuinka, mutta ainiin, oon kuulemma liian nuori. Hmph. Kiva olis maata myöten kontata..

Tässä olen myös ikäkriiseillyt sitä, että viimeset kymmenen vuotta on tottunut kirjottamaan ikänsä silleen, että alkuun tulee ykkönen ja sitten joku toinen numero. Mutta nyt pitäis opetelle ihan uusille tavoille ja alottaa kakkosella! Huh huh. Aika vaativaa mun mielestä. Täytyy se teini-ikäisyys jättää taaksensa ja oikeasti olla aikuinen. Hyi. Enpä taida. Kivempi vaan huolettomasti heilua, kukkaislapsena paljain jaloin kesäyössä. Ja vaikka saattaakin kuulostaa aivan kamalalta pikku-Outin sanomana, mutta sitten kun palaan Suomeen, marssin suorilla Alkoon ja ostan pullon kossua. Kiitos ja näkemiin. Jtn "hyötyä" tästä vanhentumisestakin??

Nytpä taidan laittaa Sampan tulille ja hurauttaa Saijan luokse. Piti mennä ostamaan uusi humppamekko, mutta enpä halua koko ajan Suomen pankkikorteilla vingutella, loppuu ne rahat kuulemma joskus. Kumma juttu, vois kuvitella että ne siellä itekseen lisääntyy. Jakautuvat kuin solut. Tosin yhdelle mun säästötilille oli ilmaantunut jopa 5 senttiä korkoa. Muuta sillä tilillä ei sitten olekaan.. :DDDDDDDDD hahhahaa ja lol ja lmfao ja mitä näitä nyt on..


Ei kommentteja: