lauantai 6. maaliskuuta 2010

girl, put your records on, tell me your favorite song, you go ahead, let your hair down..

Tykkään näistä lauantaista. Aurinko paistaa taas täydeltä terältä ja kävin jopa jo vähän ulkona kävelemässä, d-vitamiinit hankittu. Ihanan kesäinen fiilis!

Eilen kävin salilla personal trainerin rääkättävänä. Vähän on paikat taas jumissa. Huh. Mutta se Meg on tosi mukava. Ja se keksi miksi mun polvet kiukuttelee. Koska nyt on vaihteeksi tuo vasen polvi ollut kipeänä. Niin, Meg epäili, että koska mun jalat on suht pienet verrattuna mun pituuteen, niin se seikka saattaa käydä polvihini. Jollain sen kaverilla on kuulemma samanlaisia ongelmia. Sitten siltä kyllä löytyi pieniä niksejä, joilla en rasita polvia liikaa kun salilla rehkin. Kaikkea sitä..

Tänään aionkin siis vähän taas potea lihaskipuja ja kahtoa ehkä jonkun leffan. Illasta vois sitten kai kehitellä jtn ohjelmata. Huomenna jäsenten jäykkyydestä riippuen salille tahi ei, ja illallahan tulis sitten Oscar-gaala. Glamouria, glamouria!

Koulustakin on mulla ensi viikko lomaa. Spring break. Nam. Tosin lapsilla ei. Eli hyvä. Koska voin taas laiskotella itekseni päivät pitkät. Toisin sanoen käydä salilla ja joogassa. Hiippailla ulkosalla koiran kanssa jos arska paistelee. Chillailla, u know..

Ens viikon keskiviikkona meidän C täyttää 8 vee, ja lauantaina minä jätän teini-ikäisyyden (?) taakseni. Ainakin teoriassa. Perjantaina mennäänkin familyn kanssa big fire restaurant'iin - eli sinne japanilaiseen steak houseen missä ne ruuat tehdään siinä sun edessä - syömään.Tuplasyndet. Vou. Ja lauantaina sitten taas vähän DChen pyörimään. Yksi brassityttö olis tulossa käymään siellä, mutta pitää katella ehinkö nähhä sitä päivällä tai jtn. Go with the flow..

Ja jos jtn lahjaa joku mulle haluaa välttis laittaa, niin rahaa tilille on varmaan kätevintä. Kuulostaa julmalta, mutta en tarvia Suomesta oikeestaan mtn, joten voin ostaa täältä sitten jtn mistä on tarvetta. Tai maksaa vaikka lisää personal trainer kertoja! Joo! Eli lahjoituksia Outin kunnon kohottamiseen otetaan ilolla vastaan.. ;)

Ei kommentteja: