keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

another sunny day, I met you up in the garden, you were digging plants..






Käytiin sunnuntaina Saijan ja koirien kanssa tuossa läheisessä Burke Lake Park'ssa kävelemässä, koska ilma oli niin mieletön. Joku tyyliin +15C ja arska vaan paisteli! Äärimmäisen mukava sunnuntaikävely. Sitten illalla kateltiin Oscarit ja niin oli viikko taas ohi.

Ma ja ti oli täällä ihan kesäkelit. Semmoset +18C lämmintä, aurinkoa pilvettömältä taivaalta ja minä nautin! Alkaa aamutkin ihan mukavaisesti, kun saattaa lapsen bussipysäkille auringonpaisteessa. Ja loppupäivän voikin sitten istuskella ulkosalla ja lämmitellä. NAM!

Loppuviikolle on nyt luvassa vähän pilvisempää, mutta edelleen lämpö on samoissa lukemissa.

Tänään on Ceen synttärit; aamupalaksi donitseja. Hostmom oli virittänyt tuonne keittiöön semmosen "Happy Birthday"-viirisysteemin roikkumaan, lahjaa oli pöydällä ja kasa donitseja. Poika oli aika mielissään! Itsehän synttärilahjana vien Ceen kattomaan the Diary of a Wimpy Kid-elokuvan, joka on ensi-illassa 19.maaliskuuta. Tosin ei varmaan sillon heti ehitä, mutta kuitenkin. Tästäkin lapsi oli hyvin iloinen. Sitten kävin viemässä kouluun kasan cupcakeja, jotta Cee voi antaa ne luokkakavereille näin juhlapäivän kunniaksi. Maistuis varmaan mullekin..

Nyt salille että ei mene koko päivä laiskotellessa!

P.S. Värjättiin mun hiukset taas, nyt näyttäs tämä värikin sattuneen aika kohilleen. Muistaa tästä eteenpäin ostaa värejä nimeltä "reddish blonde"..

Ei kommentteja: