keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

three little birds, sat on my window, and they told me I don't need to worry, summer came like cinnamon, so sweet..

Kevät toi, kevät toi..puihin kuuukkaseeet..

Wal-Martkin näyttää kivemmalta, kun puut kukkii. Tuo iltojen ilo, hyvin hämäävä paikka..

Amjerikkalaiset tykkää tuosta niiden lipusta ihan tosi paljon. Niitä liehuu kaikkialla. On myös ilmeisesti mukavaa tehdä niistä aivan julmetun isojakin.

Cee perusti oman museon. Liidulla kirjoitti pihatiehen sitten kyltin..

..mutta tottakai isosisko kävi sitten kettuilemassa tuosta oikeinkirjoituksesta. Ja taas nahistiin. Ah!

Sunnuntaina käytiin Ikeassa. Ihan jotta viihtyy Saijakin Amerikassa kun saa välillä kunnon eineslihapullia ja perunamuussia. Kuin koto-Suomessa konsanaan. Puhutiin myös ruotsia lähes koko ajan kun kyseisessä liikeessä pyörittiin. Ja jenkit innoissaan ostelee koko kauppaa siellä tyhjäksi, kohta näyttää kaikkien kodeissa samalta, ei väliä mikä manner on kyseessä.
Tuolta ruotsalaisten ihmekaupastahan saa myös esmes graavilohta, näkkäriä, maraboun suklaata, niitä hempeän värisiä autokarkkeja, lakkahillova, havrekakoreita ja niitä semmosia pieniä korvapuusteja (mitäliepågeneitanenyton)! Hintaa tosin tais olla, mutta sieltä vois vissiin koti-ikävään hakea joskus jtn avustusta.. slurps!


Tänään lämpömittari on näyttänyt semmosta +23C, vähän tosin päivällä tuuli, mutta hiljeni sekin kellon kuluessa. Kävimme joukkiolla laser tag-paikassa sotimassa, eipä suotta siistiä! Sitten Cee parantelikin sen kerhotaloa tuolla takapihalla, kiva pikku pressukatos siellä. Tosin porukat vissiin repii sitä nyt alas, kun kekarat lähti isälleen. Huomennapa on sitten kiva olla meikän heittopussina kun lapsi alkaa huutamaan että missäs on koko rakennelma. Nam. Mutta keliä pitäis olla, kuumempi vielä kuin tänään, niin tarkoituksena on pitää leikkirehvit Saijan ja sen hostkidin kanssa puistossa, piknikki-hengessä. Suattaa suojakertoimia tarvita..
;)


Nyt ajattelin olla reipas ja aktiivinen, ja painella salille. Kun tuo aurinkokin näyttäisi olevan jo aikalailla laskenut..

Ei kommentteja: