keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

not everything in this magical world is quite what it seems..


KEVÄT!

Nyt toimii äänternetti myös meidän taloudessa. Mikä lie vaivannut. Itse ainakin olin ihan vierotusoireiden tuskaisissa kourissa, suhteellisen huolestuttavaa.

Viime perjantaina mä vein Ceen kahtomaan The Diary of a Wimpy Kid- elokuvan. Oli ensi-illassa nääs. Ja Ceellä oli sitten "sopivasti" sillon lääkäri ja kun siellä ei kestänyt kun muutama minuutti, nin paineltiin leffaan. Lapselle pöntöllinen poppareita ja johan viihty! Ja se leffa oli oikeasti aika hyvä, hauskoja juttuja. En tiiä onko nuo kirjat Suomessa kova juttu, ei ehkä vielä, tai mistä tietää, mutta täällä nää kaikki kekarat nyt hypettää tuota elokuvaakin. Zoo-wee-mama!

Maanantaina ja tiistaina tuli vettä ja oli vähän vilakkata, mutta tänään sitten paisteli taas aurinko ja mittari näytti +18C. Kelpas taas koiraa lenkittää tuolla ulkona. Ja hipsiä kouluun mekko päällä. Nam! Ens viikolla on lapsilla spring break eli pitäis keksiä jtn ohjelmata koko viikolle. Saijan kanssa suunniteltiin jo kaikkia leikkirehvejä puistoon, jos vaan on keliä. Ja pitäs sitä ainakin osan viikkoa olla.

Tällä viikolla hostmom on ollut työmatkalla, Denverissä. Jossa on nyt joku ihme lumimyräkkä, joten hostmom on jumissa lentokentällä tai jtn ja tuleekin vissiin vasta perjantaina. Lapset on siis tämän viikkoa olleet yötä isällään, en jaksa taas ymmärtää tätä näiden järjestelyä. Tai lasten isähän se vissiin oli sitä mieltä, että lapset ei voi olla täällä minun ja Garyn kanssa iltoja tai jtn. Samapa tuo. Mutta vähän on syönyt kyllä aamusin herätä kello 6 aukomaan lapsille ovea ja viemään ne sitten illalla kuudeksi isälleen. Ja tuollahan ei suotta ruuhkia siihen aikaan ole ei. Onneksi on Kalervo-gps, joka neuvoi reitin ovelamman, niin vältyin siltä hullulta jonottamiselta! Mutta eipähän ole tarvinnut ruokia miettiä, vähän liian helpolla taas päässyt. Päiväuniksi on vähän meinannu mennä. Kurrr. Tosin huomenna joutuu jo jottain väsäämään, kun vaikka hostmom tulee vasta perjantaina, niin lapset on kuiskin meillä illankin, koska ne ei oikeen tykkää olla isällään nin täällä on joku huijaus nyt menossa. :D Käsittämättömän vaikeaksi tekevät kaiken..

Mitähän muuta mulla nyt oli. Pulunaivot. Lyhyt muisti. Joskus tosin ihan hyväkin. Lyhyehkö vain.

Nojaa, voisin hiipiä vaikka nukkumaan, se ois vielä huomenna noustava kuudelta, perjantaina sitten vasta seittemän jälkeen.. Pulu kuittaa.

Ei kommentteja: