sunnuntai 16. toukokuuta 2010

summertime, (sweet summertime), and the living is easy, (living is easy)..

NAM! Lauantai oli mitä mainioin! Keli ihan mahtava ja seuraa hauskaa. Kannatti herätä!

Yheksältä aamulla kävi Peggy minut tästä meiltä noukkimassa ja sitten haettiin Sylvana ja Laura kanssa mukaan. Ja niin alkoi seikkailu kohti Virginia Beachia ja Atlanttia. Mentiin siis Peggyn hostmomin autolla, semmonen söötti buddy-auto. Aamupalapysähtelyn jälkeen saavuttiin sitten määränpäähän ja suorilla hietikolle rötköttämään. Ah ja voi mitä elämää! Kuumaa oli reilut +30C ja mereltä semmonen lempeän suolainen breeze. Ommnomm! (Vaikka kuulin kyllä huhuja, että Suomenmaallakin olis ollut aikamoisen kesäiset kelit, hyvä vaan että ette palellu tekään!)


Joku sitten kivasti oli siellä menossa naimisiinkin. Melko romanttisesti ne siinä meren äärellä vaihtoi sormuksia ja kaikkea. Sweeeeeet! Ja rantalylleröt kaikki hurrasi!


Auringon sitten alettua laskemishommiin ja kun meinas tulla jo vilu, käytiin vähän syömässä ja lähdettiin takaisin kotiin. Kreisiä menoa autossa ja huonoa musaa radiosta. Saksalaiset tyttäret muistivat jopa puhua enklantia koko päivän, että ei meitsin tarvinnu alkaa arvailemaan mistä on kyse :D

Taas vähän tämmösiä tyhmänkuuloisia kylttejä piti bongailla. Oli suhteelliset spekulaatiot tuonkin virallisesta tarkoituksesta.. ;) Kuivaa läppää, I know!

Meninpä sitten kerran elämässä kehumaan miten on suunnitelmia. Ettäjoo. Suunnitelmiinhan tuli muutos. Vaihteeksi. Päätin siis jälleen että spontaanisti vaan kun etenee, nin ei hommat kushe. Nih. Mutta anyway, en menekään sinne markkinoille sunnuntaina, koska Saijan hostkid kutsui mut sen synttäreille. Ja tottakai mä menen! Kuitenkin tulee niiden kanssa hengattua niin paljon. Ja hei, kakkua! Ja ne on puistossa. Nam.
Kun siis siitä sitten hurautan aupparimiittiin keilahallille (!), niin olis tullut vähän turhan kiirus jos oisin vielä DCssäkin mennyt käymään. Joku toinen kerta sitten.

Möröt ei ainakaan viime yönä tulleet pelottelemaan mua, vaikka yksin talossa olenkin. Toivottavasti tämäkin yö menee yhtä kivasti.

Mutta siis viikonloppuni on sujunut hyvinkin mallikkaasti tähän mennessä. Nyt nukkumatin matkaan, hop!

Ei kommentteja: