keskiviikko 19. toukokuuta 2010

you always say you're right, but I know sometimes that you surely must be wrong..

Kelvoton keskiviikko. Ja mitä näitä nyt on. Hyyyyvin laiska päivä. Nukuin vähän päikkäreitä koko aamupvän, kun piti olla kotosalla kun aikavälillä 12-16:30 oli joku ilmastointihuoltomies tulossa. Ihania nämä aina, kun eivät voi antaa tarkkaa saapumisaikaa. Mutta njoo. Helpostihan sitä vaan öllöttää.

Eilen käytiin Peggyn ja Saijan kanssa kahtomassa Robin Hood -elokuva. Ja pidin kyllä. (pidän nähtävästi kaikista leffoista jotka nään!??) Ei mikään perus-hollywoodpätkä, vaikka taisteluita siis mukana kyllä ihan riittävästi. Mutta se tekee heti ihan eri fiiliksen, kun ei oo kovin montaa isoa nimiroolia. Eikä siinä leffassa kyllä ollut edes sitä nuorta komeaa miestä pääosissa. Yllättävää, mutta toimi hienosti ilmankin. Ja siis itse luulin tämänkin filkan kertovan miten se Robin siellä metsikössä asustelee ja ryöstää köyhille kaikkea kivaa. Mutta ehei! Leffahan siis kertoikin kuinka Robin Hoodista tuli Robin Hood. Tarinan ennen sitä koko legendaa. Ovelaa. Että suositan, koska se jo Suomessakin pyärii. Että mars mars..

Nyt lähden salille, koska muuten ei tule tästä päivästä yhtään mitään. Ja koska Suomi on ryöstänyt meidän auringonpaisteen, nin eipä kehtaa tuolla pilvien kanssa hengailla ulkona. Tosin huomenna jo pitäis olla taas kuumaa kuumempaa.

Niin ja ei hempula sitä GGn vikaa jaksoa maanantaina, siis huh huh! En kestä. Ei pysty oottamaan taas ikuisuutta ennen uusia jaksoja! Tosin eipä tarvinne enää mitään töllöstä katella, sieltä mitään tule. Ehkä vähän Familu Guyta joskus, Simpsoneiden uusimman voi aina vilkasta netistä, niin ja no siis torstaisin tulee MTVltä The Dudesons. Voi olla Ameriikalla ihmettelemistä, kun Suomen sankarit huvikseen teloo itteään. Koska onhan se touhu hurjempaa välillä kuin millään jackassilla.. :D

Ei kommentteja: