sunnuntai 2. toukokuuta 2010

toiset etsii tikapuita taivaaseen, toiset sammuttavat auringon, toiset tekee tihutöitä toisilleen, toiset tuhoavat viidakon, sen mitä jäljellä on..

Lauantaina, siinä kahden aikaan iltapäivästä, mittarissa komeili tuollaisia lukemia. Ja tuo vekotinhan on koko ajan varjossa. Että melekosen lämmin. Ei valittamista.

Meni siis lördag hengaillessa Saijalla, käytiin välillä hikoamassa ulkona, rusketusrajoja vähän niinku hankkimassa, ja sitten taas sisälle viilentymään. Koska siis nämä rakkaat amerikkalaiset on nyt innoissaan laittaneet ilmastoinnit päälle. Ja oikeesti paleltaa sisätiloissa!

Sitten kun Saijakin viimein pääsi töistä, niin lähdettiin Mantelin luokse, skumppapulloja hiukan tyhjentämään. Koska onhan nyt vappuna kuohuvaa juotava! (Ja tajusin, että olisin ekaa kertaa nyt saanut hengailla yo-lakki päässä vappuna, mutta kappas..)
Sitten ajeltiin DCn kuuman kosteaan yöhön ja päädyttiin yhdelle reggae-klubille jammailemaan. Sitten nähtävästi joskus yhden jälkeen yöllä ajeltiin takaisin, kun Mantelin piti aamusta laukata töihin.


Ja joo, liikkuvassa autossa on tosi kivaa ottaa valokuvia, kun niistä tulee tuommosia, hmm, virtaviivaisia..

Sunnuntaina sitten heräiltiin siihen, että oli kuuma. Siis kuuma. Ja semmonen nihkeän kostea. Ja linnut kiljui ulkona. Ja oli vähän krapula. Ulos asti kun sitten päästiin, nin iski se painostava ilma aika näpsäkästi päin lärviä. Kuulemma semmonen keli on yleensä elokuussa. Lämpöä joku +30C vähintään, luultavasti oli enemmänkin, ja niin kostea ilma, että pienikin liike sai aikaan kropan totaalisen hikoamisen. Mä oon siis toisinsanoen ollut ihan fiiliksissä, just meitsin ilmasto! Ei palella nimittäin.

Sitten pidimme vappupiknikin. Koska mikä merkitys sillä nyt on, että minä päivänä sen pitää. Häh. Krapulaisina ja nestehukassa tosin tyydyttiin vaan pitsaan ja veteen. Tosin ei kestetty olla pihalla kuin ehkä 10min, koska ei se ole kivaa että hikoilee syödessään. Johtuen siis siitä kelistä, ei mistään muusta.. Sisälle sitten siirryttiin kahtelemaan telkusta Fantasy Factorya ja jtn huonoja elokuvia (mm. Beetlejuicea..!?). Juttujen taso oli koko päivän sen verran laadukasta, että heikompia olis todellakin hirvittänyt, kunnon traumoja ois jäänyt. Joten nyt lieneekin erittäin hyvä aika mennä omaan sänkyyn nukkumaan, se on arkivko taas edessä. Huh.

Kuulin myös, että olin puhellut unissani, useaankin otteeseen. Sekä suomeksi että englanniksi. Huolestuttavaa, eikö?

Ei kommentteja: