sunnuntai 30. toukokuuta 2010

se on karu totuus, karu totuus..

Perjantaina tein elämäni yhden suurimmista virheistä, kun käytiin Saijan kanssa kahtomassa elokuvissa se uusi Nightmare on Elm Street. Hyi saakeli. Muistin taas, miksi en ikinä halua kahtoa kauhuleffoja. Just semmonen ahistava, missä yhtäkkiä hyppää joku jostain ja pomppaat ite siinä penkillä jonkun metrin ylöspäin. Hyi. Saatto olla kädet silmien edesssä pariin otteeseen. Ja kivahan oli sitten ajella teatterilta pois, kun en uskaltanut kattoa taustapeiliin, koska olin varma että Freddy hyppää sieltä takapenkiltä ylös. Hiukan hankalata oli myös nukkumaan meneminen, jäin Saijalle yökylään ja valvottiin aamuyöhön koska ei mieli osannut rauhottua nukkumaan. :D

Lauantaina sitten muutaman tunnin yöunien jälkeen heitettiin Saijan hostkid isänsä luoksi muutamaksi tunniksi ja mentiin löhöämään keittiön lattialle. Älkää kysykö.
Sitten iltasella kävin Oskarin kanssa leffassa katsastamassa Prince of Persia -nimisen tekeleen. Huh huh sitä Jake Gyllenhaalia. Viihtyi, toisin sanoen. Ja oli se leffa muutenkin hyvä, vähän semmonen "parkour meets matrix"-henkinen homma, hienoja hyppyjä ja muuta.

Tänään sitten mennään suomalaisella joukolla näkemään The Sex and The City 2. Eli siis pelkkiä uutuselokuvia koko hela viikonloppu! Meneehän se näinkin.

Ulkona lienee polttavan kuuma, eli voisinn siirtyä sinne hetkeksi ennen tuota uutta sinkkistä. Eikä tänäänkään tartte mennä ajoissa nukkumaan, koska huomenna on vapaaaaaaaaaataaaaaaaa. Nam!

Ei kommentteja: