torstai 8. heinäkuuta 2010

makes no difference what they say, we're goin' on holiday, jumped my boat off the coast at Biscay, we're goin' on holiday..

Oisit itekin surullinen, jos sulta ois kynitty kaikki karvat..

C rakensi Empire State Buildingin tuossa yksi päivä.

Tänään oltiin heti aamu seittemältä poolilla, kun Aalla oli semmonen swim-a-thon -juttu. Lapsien piti uida kierroksia, jotta saatiin kerättyä rahaa yhdelle syöpäjärjestölle. Meikäläinen tietysti aktiivisena aupparina oli laskemassa niitä kierroksia, kastuin myös ite ihan semisti siinä reunalla istuessa. Eipähän tullut kovin kuuma. Lapsoset oli jaettu joukkueisiin ja se tiimi joka saavutti ekana 400 kierrosta, voitti erikoispalkintoja. Ja tittididii, Aan tiimi voitti!

Nyt tässä vähän huilaillaan ja pelataan Mariota wiillä, syödään kohta lounasta ja mennään iltapäivästä takaisin poolille uiskentelemaan. C menee tänään taas skeittitunnille ja me mennään Aan kanssa käyttämään meidän mani-pedi -lahjakortit. Tosin mulla hirveästi kyllä sormissa kynsiä taaskaan ole, mutta njah. Sitten menen picnikille Oskarin kanssa, koska se lähtee takaisin Ruotsiin vissiin ens vkolla. Lauantaina näen samasta syystä hulluja saksalaisia tyttöjä. Jäähyväisbileitä, en tykkää :(

Ei kommentteja: