tiistai 27. heinäkuuta 2010

to my surprise and my delight, I saw a sunrise, I saw sunlight..



Tältä näytti näkymät meidän huoneen parvekkeelta. Kerroksen numero oli täysi 10. Ihan kiva silleen aamulla herätä kun ensimmäisenä näet ikkunoistakin vaan merta ja palmuja.



Meillä oli oma keittiö, mikä oli ihan loistojuttu, koska aamupalat ja yleensä lounaatkin sai syötyä tuolla huoneessa, kun eihän ne nyt siihen hotellipakettiin kuulu, kummat amerikkalaiset. Lapset nukkui tuossa levitettävällä sohvalla, hostmomilla ja Garylla oli seinän takana oma makkari, Mimalla kanssa ja meikällä oli varavuode joka sijoitettiin semmoseen "miniaulaan" tai mikälie, niin että määkin sain oman huoneen ja suljettavat ovet. Kelpas.


Miman kylppärissä oli tuolleen ökyilevästi kylpyammeesta suora näkymä sekä ulos merelle, että telkkarille. Pyh.

Lapset on nyt isänsä luona "lomalla", eli siis toisinsanoen minä aamulla ajan reilun 20min sekopää-isän luokse ja hengaan siellä lasten kanssa päivän. Sitten ajan takasin tänne meille kotiin. Ruuhkassa. Nam. Onneksi on niin tukahduttavan kuuma, että "voidaan" hengailla suurin osa päivästä ilmastoiduissa sisätiloissa. Eli kahtoa telkkaria. :D Tänään yritin kysellä että pelattaisko vaikka lautapelejä kun oltiin katottu tarpeeksi Disney Channelia. "Ei meillä oo yhtään lautapeliä täällä." -"Anteeks?!" Leuka oli lattiassa myöskin maanantaina, kun kasailtiin Ceen kanssa legoja ja kysyin että miksi osa siitä paketin sisällöstä oli vielä niissä muovipusseissa. -"Me ei saada avata niitä vielä.." Ja isukkihan tietysti haluais, että tehtäis muutakin kuin tuijotettais piirrettyjä tai pelattais videopelejä. Mutta jos kämpässä ei ole mitään tekemistä, nin menee vähän hankalaksi. Hyvin mielenkiintoinen on muutenkin tämä kyseinen mieshenkilö, onneksi ei hirveemmin tarvia sitä nähhä. Syön nyt vaan vuorostani sen jääkaappia tyhjäksi, muahahhahaaa..

Nyt yritän päästä nukkumaan tätä vieläkin vaivaavaa jet lagia pois, tänäänkin neljän tunnin yöunilla porhaltanut menemään. Ei oo kivaa. Ootan ilolla sitä aikaeroväsymystä sitten lokakuiseen pimeään Suomeen palatessa...

Ei kommentteja: