sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

wake up, would you like to go with me? honey, take a run down to the beach..


Takaisin Virginia tukahduttavassa helteessä. Täällä on edelleen joku +40C lämpöä ja kosteurprosentti varmaan sata. Havaji tarjosi täydellistä about +30C ilmastoa ja ihanaa puhallusta Tyyneltämereltä. Mutta olen siis elossa. Ainakin vielä.

Havajihan oli ihan överiparatiisi. Ihan täydellistä vaan kellua turkoosissa meressä ja katella palmuja. Meiän hotelli oli Marriot Beach club, semisti siisti. Kuvia otin koko reissulta vissiin 600, mutta osa meni yllättäen poistoon kun ne oli vähän tärähtäneitä yms. Laitan niitä tänne vähän osissa, koska kellään ei riitä kiinnostusta kahtoa niitä kaikkia putkella :D

Paluumatka meni ihan pipariksi. Meidän piti vaihtaa konetta Dallasissa, Texasissa mutta kappas, lento olikin peruttu. Siellä oli ollut joku hullu myrsky edellisenä iltana, joten tosi monen matkasuunnitelmat oli menny uusiks. Kaikki lennot takasin DChen oli tottakai täyteen buukattu, joten jouduttiin aina olemaan stand by-listalla. Eli siis että jos oli lennolla tyhjiä paikkoja vaikka peruutusten takia ym, niin ne huuteli nimiä sitten menemään tilalle. Ootettin vaivaiset 8h ja juostiin portilta toiselle. DCssä on kuitenkin kolme lentokenttää ja lentoja lähti sitten onneks about tunnin välein, joten lopulta päästiin lentämään. Tosin sillälailla, että Gary ja hostmom sekä C meni eri lennolla kuin minä ja A. Voin kertoo, että ei ollu kovin herkkua hengailla siellä kentällä epätietoisuuden vallassa, kun ei ollu nukkunu vuorokauteen. Enkä suosittele American Airlinesilla lentämistä kellekään.

Vielä se, että meidän matkatavarathan on edelleen jossain. Kun meidän alkuperänen lento oli Dulles-lentokentälle, mutta päädyttiin lopulta Ronald Reaganille, niin matkatavarathan meni tietysti sitten tuonne Dullesille. Niiden piti tuoda ne tänne meille tuossa nelisen tuntia sitten, mutta eipä näy eikä kuulu. Prkl.

Huomenna hymyilyttää taas tämän jet lagin kanssa!

2 kommenttia:

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Haikaillaan yhäkin sinne takas! :D

Reissu näytti mahtavalta, mut oon samaa mieltä tolla AA:lla lentämisen suhteen. Nimim. 26h matkalla NYC-Helsinki.

outí kirjoitti...

Haikailkaa niin kovasti että tuutte viimestään lokakuussa?! ;D

Ootan innolla mun paluulentoja Suomeen, tosin ne kyllä taitaa olla eri yhtiön kautta, mutta meitsin tuurilla voi tapahtua mitä vaan..