keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

kuumaa, kuumempaa, kuumaakin kuumempaa..

Spring break oli ja meni ja C oli koko viikon aivan kamalan huonolla päällä. Huutoa ja raivoamista kevätpäivät täynnä. Mutta kelit oli kuitenkin täydelliset, aurinkoa ja lämmintä riitti. Viikonlopulla myös, lähemmäs +30C lienee mittarissa komeillut. Aina tähän päivään saakka, huomenna vissiin sadetta luvassa. Mutta on viihtynyt kyllä. Nahkansakin ehkä pienesti melekein polttanut. Hups.

Äiti ja Japi tuli maahan tosiaan viime perjantaina ja lauantaina minä reippahana tyttärenä sitten metroilin DChen niitä moikkaamaan. Käytiin ostamassa junaliput ja käveltiin ympäriinsä, auringon paahtaessa. Illalla mentiin kahtomaan ilotulitusta, kun käynnissä on vissiin vieläkin Cherry Blossom Festivaalit, ja koko DC kukkii! Mentiin siis metrolla, kun pitihän se sekin ihme porukoille näyttää, mutta taisi olla aika maailmanluokan virhe. Pentagon Cityn asemalla oli joku poliisia vaatinut välikohtaus, joten L'Enfant Plazan asemalla oli suhteellinen tungos. Oikeasti sai työntämällä mahtua sinne metroon! Mutta ilotulitukset oli aika mahtavat, melkein parikymmentä minuttia ne sitä rahaa sinne taivaalle ampui, ja voin kertoa että vähän eri luokkaa oli kuin ne Varkauden kaupungin pikku tulitukset. Ja saatiin ilmaisia myslipatukoita. Kelpas!
Takasinpäin tullessa päätettiinkin sitten kävellä takaisin hotellille, jonne myös minä jäin yöksi.

Sunnuntaina sitten mentiin aamupalan jälkeen ihmettelemään Natural Museum of Natural History:a. Oli kaikkea dinosauruksista timantteihin ja hämähäkkeihin (tosin äitin kanssa taidettiin aika livakasti mennä ohi niistä ötököistä..). Sitten vähän kiertelyä downtownissa ja muuallakin ja syämäääään! Illasta sitten paineltiin Verizon Centerille katsastamaan Washington Wizards'ien korispeliä, vastustajana New Jersey Nets. Saijakin liittyi seuraamme, ja saatiin kaikki semmoset huojuva pää-koristehemmot. Hmm. Rihkamaa? Peli oli kuitenkin ihan siisti, vaikka sieltä yläkatsomosta sitä seurattiinkin, tosin omasta mielestä ne paikat oli kyllä aika hyvät. Postauksen lopusta löytyy kuvia sitten. JA mikä siisteintä, Wizardsithan jopa voitti! Ei tällä kaudella vissiin ole kovin hyvin mennyt nin oli aika hienoa. Sitten noudimme Saijan kanssa ruisleipä- ja purkkatuliaiset (Saijalle myös Seiska ja mulle Coelhon uusin) ja eikun metroon ja kotia kohti.

Tiistaina sitten porukat tuli käymään tässä meillä ihmettelemässä. Hienosti selvisivät metrolla oikealle asemalle asti. Sitten kun oli hostmomkin tavattu niin mentiin jälleen syömään. Hostmom suositteli yhden italialaisen ravintolan tästä meidän läheltä ja hyvä suositus olikin! Jälkkärit ainakin oli aika hyvejä..... Mahat täysinä sitten suuntasimme Potomac Mills'n kauppakeskuksehen vähän shoppaamaan. Ja hei, meidän äitikin kulkee nykyään Conversen Chuck Tayloreissa! :D Classic.

Huomenna minä painelen sitten taas DChen kun lähdetään perjantaina heti aamusta junailemaan kohti New Yorkia. Nam! Tosin on vissiin vähän sateista keliä luvannut, mutta NYC on kuiskin NYC vaikka satais pieniä ruttusia mummoja ja kaalinpäitä. Ja hostmomhan siis tosiaan lupasi mulle yhden ylimääräisen vapaapvän, kun kerran on vanhemmat tässä maassa kylässä. Pretty neat.

Naapurin kirsikkapuu.

Käytiin lasten kanssa viime viikolla myös eläintarhassa DCssä. Kuuma oli kuin Saharassa mutta eläimet oli aika söpöi!

Iiihanaaa, olla liiihaaavaaa..

DCn kukkivat puut. Vähän liian vaalenapunaista mun makuun tosin..

Natural Museum of Natural History. Ja luurangot hyökkää!



Korismatsin väliaika (kahvia ja pullaa!) tarjosi mm. jännittäviä juoksukisoja..



Loppulukemat. Go Wizards go!

Nytpä syvennyn ihanasti kouluaineen pariin, koska hupsvahingossa skippaan perjantain tunnin sen Nykin reissun ansiosta, niin pitäis saada läksyt ja tosiaan tuo aine tehtyä ja palautettua viimestään huomenna. Kiiiiinnostus kymppi, oispa arvosanatkin samat..

Ei kommentteja: