maanantai 26. huhtikuuta 2010

all I can say is that my life is pretty plain, I like watchin' the puddles gather rain, and all I can do is just pour some tea for two..

On ihana katella kuvia auringosta, kun ulkona sataa vettä. Täällä ne hokee koko ajan, että "April showers bring May flowers" (huhtikuun sateet tuo toukokuun kukat..), mutta huomattavasti mieluummin ottaisin sen paisteen takasin. Eilen ja tänäänkin on ollut semmonen ällöttävän kosteennihkee ilma, tiiättehän, just semmonen että kohta ukostaa. Ja kai siellä äsken vähän jyrisi..

Viikonloppu meni taas liian nopeaan. Perjantaina olin Saijalla yökylässä ja lauantaina hengasin sitten Saijan ja sen hostkidin kanssa. Käytiin lapsen jalispelissä, ja voihan vetale, mun pitäs varmaan rueta reenaamaan sitä kekaraa. Tosin, se ei hirveemmin edes tykkää koko lajista. Tiedä edes pelin sääntöjä :D
Sitten käytiin Saijan kanssa vähän yhdellä ostarilla pyörähtämässä, kun piti yhteen Suomesta saapuneeseen tilauspyyntöön käydä kahtomassa sisältöä, jota ei kuitenkaan löytynyt. Siispä päätimme mennä syömään Cheesecake Factorylle, ja voi huh. Jaksettu edes jälkkäriä syödä, vaikka meitsi salaattilinjalla olikin. Tosin, ne alkupaloiksi ahdetut nachot saatto vähän edesauttaa sitä mahan täyttymistä.. Mutta kelpashan sitä sitten yöllä kotona vetää ylitäydellistä juustokakkua, jtn ihanaa kookos-suklaa-höttöä se oli, ommnomm. Ja vaihtoehtoja ois ollu joku miljoona. Mielessä kävi kyllä ottaa kuva kaikkien kuolattavaksi, mutta vasta siinä vaiheessa kun olin syönyt jo puolet..

Sunnuntaina sitten reippaana tyttönä nukuin kahteen iltapäivällä, kaikki viikon aikana kertyneet univelat nähtävästi pois. Sitten kävin poimimassa muutaman saksalaistytön kyytiin ja eikun aupparitapaamiseen. Jätskibaariin. Melkonen mesta muuten, jos haluaa vaikka suklaajätskiä jossa on nallekarkkeja, nin ne sekottaa ne nallet siihen siinä paikanpäällä vasta. Ja semmosta täydellistä itsetehtyä jädeä. Huh huh. Että ei täällä vissiin liho ei.
Tänään oli tarkotus mennä salille, mutta aamulla olin laiska ja painelin takasin unille kunhan oli C saatettu ja koira lenkitetty. Päättelin meneväni sitten nyt illalla, mutta tuo keli vähän masentaa. Enkä oikeen muutenkaan osaa reenata illalla, tulee vaan liikaa energiaa yöksi. Tekosyitähän nämä on kaikki, se ei ole mitenkään uutta. Huomenna on kuitenkin joogapäivä, siitä ei poiketa!

Maalasin eilen mun kynnet semmoseksi mintunvihreiksi, enkä nyt tiiä onko ne kivat vai rumat. Jos ois vähän ruskeempi iho, niin ne varmaan ois hyvin kesäiset.. (pointless, I know..)

Hostmom oli tänään ollut kalassa (?!) sen työporukan kanssa ja saaliikseen ne olivat kuulemma saaneet hullun monta tyyliin 15kiloista fisua, en nyt muista mitä lajiketta lie. Mutta lohia ne ei olleet. Damn. Sitten se ihan hädissään mulle selitti, miten pakastin on täynnä fileitä, mutta se ei osaa tehä niistä mitään. Outi on Suomesta = osaa kokata kalaa? Ja kuukle soimaan.. ( Tosin nuo kekarat ei kovin innokkaita kalansyöjiä ole, että luvassa nälkäisiä lapsia lähiaikoina..)

Lauantaina ois vähän niinku vissiin vappu. Suomalainen vappu Amerikassa. Koska näiden Labor Day on syksyllä. Kai sitä oli jtn grillailua suunnitteilla, ja klubbailua. Ump ump vaan. Ja alaikäiselle tinnerillä rastit käsiin. Kii-toos.

Nyt ajattelin näin sateisen ja laiskan maanantain kunniaksi hakea vähän päärynöitä ja katsastaa Gilmoren tyttöjä. Gossip Girlinkin pitäis tulla tänään, mutta ne näytti viimekin viikolla jtn vanhaa jaksoa, kai ne ei ole tehneet sitä niin kovassa tahdissa kuin kansa haluaisi nähdä. Hmph.

Ei kommentteja: