keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

minun tuulessani soi..

Niin taas hurahti viikot ja kaikki. Vauhti on hurja. Äiti ja Japikin on jo takaisin Suomen maankamaralla ja täällä kelit viilenneet. Porukat kyllä uhkasi viedä lämmön mennessään, että liekkö ne on nyt oikeasti onnistuneet..!? (okei, on täällä ehkä joku +16C )

Viime perjantaina käytiin tosiaan New Yorkissa ihmettelemässä. Menin torstaina hotellille yöksi ja aamulla sitten junailtiin itsemme suurehkoon Omenaan.

Joku tämmönen näennäisen kuuluisa pysti oli katsastamislistalla ykkösenä. Aika pieni se oikeastaan on, jotenkin kuvitteli että se on aivan massiivinen. Syytän elokuvia.


Sitten vähän Times Squarelle hyörimään. Saatan haluta myös tuon leffan nähhä..


M&M's kaupassakin piti kävästä, koska äiti ei uskonut että siellä voi olla seinätolkulla vaan erivärisiä karkkeja. Mutta tämähän on Amerikka!



Macy's oli täynnä kukkasia! Joku flower show siellä oli menossa, mutta ihan hullun siisti! Ja kaikki kukat oli siis ihan oikeita. (Ja Macy's on semmoi tavaratalo, vähän niinkun kallis Sokos..)


Ja sitten vielä Empire State Building iltavalaistuksessansa. Kurr.

Jalat hyytyneinä sitten lähdettiin illalla junalla takaisin DChen. Mutta. Kävi kuin VR:llä konsanaan. Hyytyi koko juna jonnekin matkalle. Välillä oli kokonaan sähköt poikki. Meidän olis pitänyt olla perillä joskus tyyliin puolen yön aikoja, mutta lopullisesti oltiin takasin hotellilla vasta 5:30 AAMULLA. Äitiä ei naurattanut. Minua vähän kyllä. ;)

Sitten lauantaina kävimmä vähän ottamassa hupsuja kuvia Madame Tussaudsin vahakabinetissa ja hengailtiin. Illasta minätyttö lähdin vähän maistelemaan viiniä ja sunnuntaina sitten mentiin porukoiden kanssa katsastamaan The Clash of the Titans-leffa. Vähän 3D-meininkiä. Oli siinä ainakin ihan näpsäkkä se pääosamiesnäyttelijä. *sigh*

Sitten iltasella porukoille heipat ja viimeiset purkkapussit mulle ja Outi takaisin kotikololle. Ja arkiviikko taas alkuun.

Uskosin, että porukoilla oli hyvä reissu, tekemistä ja näkemistä ainakin riitti. :) Ja olihan sitä äitiä tietty ihan kiva nähhä joo..

Eilen käytiin Saijan kanssa leffassa kahtomassa Hot Tube Time Machine. Melekosen härski leffa! :D Mutta ihan hyvä, nauraa ainakin sai! KOSKA siis minähän olen ollut tässä maassa jo PUOLI VUOTTA. Aika suht lentää. Ja toiset samanlaiset edessä. Ump, ump, ump..

Ei kommentteja: