perjantai 30. huhtikuuta 2010

this is a call to arms to live and love and sleep together, we could flood the streets with love or light or heat, whatever..

Vai että vappu.

Kiva lukea fbstä miten porukka korkkailee skumppapulloja, kun ite elää ihan tavallista perjantaita. Onneks on lämmintä, joku +27C. Huomenna ja sunnuntaina pitäis sitten ollakin reilua kolmeakymmentä mittarissa, saattaa vappupiknikillä kelevata. Jos sellaselle tulis mentyä. Että lällislää, pitäkää simanne! ;)

Minä reippaana tyttönä kävin aamulla sekä lenkittämässä koiran, että juoksentelemassa pitkin metsiä. Huh tätä energiata! Kunhan lapset painelee isälleen, ajattelin pakata elämän ja lähteä Saijalle (kappas, taas..). Huomisen ohjelma lienee avoin, mutta jotenkin sitä toukokuun alkua on ehkä juhlistettava. Auringossa vois ainakin köllötellä..mmm. Suojakertoimiin ajattelin panostaa.

Tänään on kiva pvä myös siksi, että ostin aamulla liput MGMTn keikalle elokuussa. Jeee! Kesä täynnä musaiikkia!

Kävimmä myös eilen katsastamassa elokuvateatterin ihmeellisessä maailmassa The Back Up Plan -nimisen lehvan. Jennifer Lopez ja suht kuuma mies. Ja oikeesti hauska. Vaikka en tyhmistä komedioista aina tykkääkkään, nin tuo oli hyvä.

Nyt menen ulos istumaan ja naattimaan tuosta paisteesta, ennenkuin pitää poimia C bussista.

Että klara vappen vaan sinne sitten niin, elkää vetäkö sokeriövereitä, kun kuitenkin kiskotte niitä munkkeja jonkun sata..

:D


Ei kommentteja: