sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

no one on the corner has swagger like us, hit me on my banner, pre-paid, wireless..

Jauzaaaaa! Weekendi meni taas ihan liian nopeasti, mutta oli niin hauskaa että ei rajaa! Lauantaina päätettiin kuitenkin extempore lähteä roadtripille (kunhan Saija pääsi töistä), kohteena Virginia Beach. Ajomatkaa joku 3,5h ja tuo paikkahan sijaitsee siis Atlantin rannalla, kesällä aikamoinen surffarikaupunki. Vaikka ne aallot ei niin isoja oiskaan.
Matkaan lähti siis itseni lisäksi Saija ja Manteli. Ja Isto, eli Infiniti-merkkinen auto, ilmastointi on ja nahkapenkit. Ja popit. Ump!

Perille päästiin joskus pimeällä ja meni muutama hetki kun yritettiin kysellä hotellirintamalta vapaita huoneita. Voin kertoa, että ei muuten ole kovin heleppo homma lauantai-iltana siinä 11 aikaan. Mutta energiat oli kohillaan ja saatiin huone yhdestä kelvosta hotellista, ei tarvinnut turvautua epäilyttäviin motelleihin. Sitten vähän pyörimään ulos, vaikka tuulikin niin että oli helmat aika korvissa..

Kiroilu kielletty. Voihan p.....

And here she is. The Atlantic Ocean. Tuttavallisemmin Atlantti vaan. Kivasti siinä aamulla mietittiin, että jos lähtis uimaan, niin lopulta sitä luultavasti päätyis sinne Suomen tienoille. Suht vaikuttava vesimassa, ihan rakkautta se kohina!

Mini-Miami?

Näyttää kuumaakin kuumemmalta, vaikka lämpöä oli ehkä joku +17C. Ei siinä muuten mtn, mutta se tuuli sieltä mereltä pureutui kyllä ytimiin ihan kunnolla.


Virginia Beachille päästäkseen tulee ajaa mukavan pikku tunnelin kautta. Psykedeliakuvia on myös kiva ottaa siinä samalla.

Paluumatkalla sitten kajareista parasta musaiikkia ja voi että oli ihmisten onnellisuus huipussaan! Just sitä täydellistä hetkessä olemista, täysin kesäfiilis kun aurinko kuumotti auton kattoikkunan läpi ja suu oli väkisinkin hymyssä. Elämä on aika ihanata!

Bongattiin myös avaruusnörttikeskuksen joku osamesta. Nähtävästi.

Ja kun siellä Euroopassa tosiaan on jonkun oloinen tuhkapilvi ilmaa tukkimassa, niin löydettiin myös vaihtoehtoinen reitti Norjaan. Kai sitä joku salainen portaali sinne on näillä amerikkalaisilla..

Ja vielä lohdutuksena teille kaikille Veikkauksen kanssa kisaileville, tässä maassa on vähän isompia nuo lottopotit. Hindeli vie kun en voi osallistua, vois olla aika näpsäkkä elämä jos sattuis voittamaan..


Ihanaa arkivkoa!

Ei kommentteja: