tiistai 1. kesäkuuta 2010

live long, save ten years to remember, live long, hold it in front of your eyes once more..

Koko ihana kolmen päivän viikonloppu on ohi ja arki päällä vaihteeksi. Tosin laiskuuksissani nukuin koira kainalossa muutaman tunnin päikkärit, vaikka ei siis kyllä ole edes univelkaa. Mutta laiskotti. Ihan riittävä syy..

Sunnuntaina käytiin siis katsastamassa The Sex and The City 2 ja voi ihanuus! Just semmonen kunnon tyttöleffa; muotia muotia ja komeita miehiä. Ja hauska. Sydämiä tähän paljon. Ja amerikkalainen leffayleisökin on ihanaa, koska porukka hihkuu, nauraa, taputtaa (!) ja pyörittelee päätään ja voivottelee ja mitävielä. Suomessa kuuluis heti, että "shhhhh!"
Sitten käytiin Saijan ja Mantelin kanssa vähän DCssä nautiskelemassa parit cocktailit ja jammaamassa reggaeta. Ja ulkona oli kuumaa ja elämä nautittavaa.

Maanantaina sitten kävin vähän shoppailemassa. Koska tässä maassa ylimääräset vapaapäivät, federal holidayt ja muut, tarkoittaa alennusmyyntejä. Ja niitä on oikeesti vähän väliä. Ei haittaa, ei sillä. Victoria's Secretin ihana myyjä oli mulle vaan että "Girl! Where's your accent!?" kun kuuli että oon Suomesta. Vähän siinä ehkä hymyilytti joo, myönnän. Sitten on kiva palkita itsensä kovan rahantuhlauksen (osaan oikeasti myös säästää, älä huoli äiti) jälkeen tuommosella mansikoista ja jäästä, ja kermavaahdosta, kasatulla juomaherkulla. Ja ajella kotiin ja mennä lenkille.

Tykkään näistä rekisterikilvistä. Sopis tuo myös mulle.. ;)

Nyt näköjään alkoi se vesisade mitä ne vähän lupaili, saatanpa ukkostakin hiukan kuulla. Chewie ainakin säikähti jtn, koska se juoksi tuhatta ja sataa tänne kellariin turvaan..

Nyt kehittelemään jonkinsorttista päivällistä. Dumppidummm!

Ei kommentteja: