tiistai 10. marraskuuta 2009

ah, you're my best friend, am I all that you're seeing, I'll set you free..

Hej alla! Saanko esitellä teille Tellervon. Tellervo on mun uusin parhain ystävä. Tellervo on iPodin Touch, 32GB, ja aika rakkautta. Tellervolla on päällään vihreät reunat, kirkas selkämys ja muovitarra tuossa etupuolella. Ihan turvaamaan Tellervoa, koska jollain saattaa vaikka olla likaiset sormet. Kellä lie,hmm.. Kohtasimme Tellervon kanssa kauniina sunnuntaipäivänä ostoskeskuksen hyörinässä ja huomasimme oitis olevamme sielunkumppaneita. Pidämme samanlaisesta musiikistakin, ja molemmilla on hifistely lähellä sydäntä. Tellervokin pitää pukeutumisesta ja olemmekin lähiaikoina luultavasti menossa täydentämään Tellervon garderoobia. Tästä alkaa toivottavasti pitkä ja antoisa ystävyyssuhde!

Mmpä. Ja porukoille tiedoksi; tuon sai täältä 100e halvemmalla kuin jos oisin ostanut sen Suomesta. Ja oon oikeasti tarvinnut isompaa mp3:sta jo kauan. Ja, noh, onhan se siistiä että Tellervolla pääsee nettiin ja siihen voi ladata pelejä ja leffoja vaikka matkojen ratoksi. Eli loistava ostos. Enhän minä siis ikinä muita ostoksia ole tehnykään kuin loistavia!

Tänään on ollut maanantai. Karvinen olis ollut samaa mieltä. Vähän turhauttava pvä. Mutta maanantait on aina. Ja sitten piti vielä viedä C hakemaan allergiarokotusta ja puheterpalle sieltä kaahaten ja jonotapa sitten kivasti noissa ruuhkissa. Ei vaan pieni Pohjois-Savon tytär osannut kuvitellakaan mitä tarkoittaa sana "ruuhka", en pidä en.

Tosin selkisi kansallisen kalkkunantappopäivän suunnitelmatkin. Käyn ehkä sillon torstaina, virallisena kiitospäivänä yhdellä keikalla jos joku lähtee mukkaan, ja sitten perjantaina otan nokan kohti New Yorkin huudeja ja menen tapaamaan sitä toista Pohjois-Savon tytärtä. Sitten sunnuntaina takasin näille maille. Nice.

Ja Garyn vissiin 21vee tyttö tuli meille tänään reiluksi viikoksi, Texasista. Että on jottain seuraakin kun käy kaupasta omenoita ja leipää ja pesee pyykkiä. Vaikutti ihan mukavalta tapaukselta, tiedä sitten mitä paljastuu tässä lähipäivinä. Heti herää pieni perus-pessimisti. Ei ei.

Keliä on onneksi. Sunnuntaina ja tänään ma aurinkoa siniseltä taivaalta, rapiat +20 C. Kelepaa. Tuntuu vaan jotenkin höpsöltä vedellä ulkona t-paidassa menemään, MARRASKUUSSA. Eipähän palella, nih!

1 kommentti:

Emsi kirjoitti...

OOON KATEELLINEN!