lauantai 21. marraskuuta 2009

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good, good night..


Metrossa on jännää öisin.

Ump ump ump. Käytiin eilen, to, siellä DJ-keikalla DC:ssä. Lol. Meni vähän koomiseksi koko homma. Arvasin nimittäin, että eihän se Guetta alota levyjä vinguttamaan ennen puoltayötä, mutta Petra oli aivan varma että alottaa. Noh, mikäs siinä sitten, käydään kahtomassa. Autolla metroasemalle, metrolla DC:hen ja viiden minuutin kävelymatkan päähän Fur-klubille. Noin puolisen tuntia piti jonotella ja sitten sisälle. Oli kyllä varsinaista, kunnon laukkujen- ja ruumiintarkastus. Huh. Meidän piti lähteä viimesellä metrolla (11:41 pm) takasin kotia, eli hipsiä ulos klubilta siinä 11:25 pm. Noh, tämä odotettu esiintyjähän ei ollut edes alottanut siinä vaiheessa vielä. Hengailtiin joku kaks ja puol tuntia siellä klubilla, oli kyllä ihan hyvä meno, hulluna porukkaa ja aika lahjakas lämppäri-DJ, että oli kyllä siistiä. Petra veti herneet nenukkiin, koska ei nähty koko varsinaista artistia, ja se oli oottanu sitä keikkaa jo monta vkoa. Meikäläinen vaan nauroi. Totaalisen koominen tilanne; hirveä suunnittelu ja sähellys, eikä loppujen lopuksi nähty koko äijää! :D
Mutta mulla ainakin oli hauskaa. Kivasti viimesellä metrolla vaan ja joku äijä luuli että puhutaan saksaa. Not.

Käytiin maanantaina Saijan kanssa kahtomassa 2012-leffa. Se maailmanloppuspektaakkeli. Oli se ihan hyvä, tietokonetehosteiden riemuvoitto. Ja kun kattoo järjettömän isolta skriiniltä, nin onhan se aika vaikuttavaa. Hulluinta oli, kun tajus että on ite samassa maassa missä se elokuva pääosin tapahtuu, että DC on ihan tuossa vieressä. Hyrr. Mutta ei se kyllä sitä mayojen ennustusta mitenkään käsitellyt, ihan vaan sitä miten aurinko lämmittää Maan ytimen liian kuumaksi ja homma menee kuuuuseen. Mutta kannattaa se kattoa, hyvää viihdettä jos ei halua ajatella.

Tänään postissa saapui ehdoton viikonlopun pelastaja. Äiti oli laittanut lapselle tulemaan adventtikalenterin, Fazerin sinistä ja Trendin. Viihtyy! Ja siis hassuahan on se, että justiin muutama tunti aiemmin juttelin äitin kanssa skypessä ja surkuttelin miten en tajunnut pyytää sitä lähettämään mulle joulukalenteria. Ja kuinkas ollakaan, mikäs se postilootassa odotti! Ja hostperhe sai omansa kanssa, hostmom oli tosi yllättynyt että meiän äiti laitto niillekin semmosen. :D Ja se suklaalevyn kanssahan kävi, odotetusti, silleensä että söin sen kertalinttuusta. 300 g. Tosin jokaikistä palasta fiilistellen; ei oo ehkä ikinä maistunu se setti niin hyvältä. Mutta jälkifiilikset ei sitten ollu kovin näpsäkät, liikaa sokeria nin kunnon ähky. Burp.

Tänään kävin myös joogailemassa, ei oo kyllä sen euforian voittanutta mikä on sen tunnin jälkeen. Vaikka miten tuntuu siellä tunnilla, että läkähtyy ja hukkuu omaan hikeensä, nin sen 90min jälkeen on kyllä niin täynnä energiaa ja täysin levollisen rauhallinen fiilis, että huh huh! Ja se loistava ohjaaja lupasi mulle opiskelija-alennuksen, koska oon kuitenkin "rahallisesti epävakaa aupair". Haha.
Ostin myös tuossa viime vkonlopulla semmosen raw food-kirjan, jossa on monen monta reseptiä, joita pitää testailla. Ideahan raakaruoassa on siis, että sitä ei kypsennetä yli 42 C. Näin säilyy ne kaikki elintärkeät ainesosat mitä kasviksista ja hedelmistä ja pähkinöistä ja muista löytyy. Äiti, kun alat taas panikoida etten syö mittään, nin googlaile vaikka lisäinfoa. Koska en kato muutenkaan diggaa lihasta, enkä maitoakaan ole juonut aikoihin, eikä leipä sovi mun mahalle, niin pitää sitä nyt jotain keksiä että hengissä pysyy. Ja meillä on muuten täällä huomattavasti tehokkaampi blenderikin kuin se Magic Bullet, niin saa tehtyä kunnollisia vihersmoothieita. Ja ei muuten mitkään sikapossutaudit tartu kun kiskoo vitamiineja ja muita hyviä aineita!

Ei kommentteja: