lauantai 14. marraskuuta 2009

ja kun lopulta kaadun, teen sen näyttävästi..

Lauantai ja laiskuus. Lapset on isällään ja meitsi voi vaan öllöttää. Hostporukat oli eilen illalla oopperassa (!) ja Bianca lähti New Yorkiin, joten oli kämppä tyhjillään. Bianca on muuten aivan superihana (Garyn tyttö..), puhhuu paljon ja on hauskaa seuraa. Ja luuli että puhun Suomessa kavereiden kanssa englantia, kun kuulemma osaan sitä niin hyvin. Hah, mutta kohteliaisuudet kelepaa aina.
Niin, siis eilen otin Saturnini tallista ja hurautin Saijan kanssa käymään meidän entisen aupairin, Lauran luona. Voi että voi ihmisenlapsi olla sulonen! Ja siis meinaan sitä Lauran vauvaa. Mitä se on nyt, reilu 3 vkoa vanha! Pötkö. Ja oli hauskaa, muksa aina höpötellä suomeksi kaikkea epäolennaista ja juoruta. Nam.

Siitä sitten Saijan kanssa lähettiin ja aateltiin että kävästään vielä jossain. Ihop. International house of pancakes. Kansainvälinen pannukakkutalo. Huh huh! Oli muuten semmosta kieli pyllyyn-herkkua että ei mtn rajaa. Syötiin juustokakkupannareita. Semmonen hirveä läjä näitä näiden pannukakkuja, semmosia vähän kun paksuja lettuja, kyllä te tiiätte. Mansikoita ja kermavaahtoa. Ja siis juustokakun palasia siinä pannukakussa, aivan julmetun hyviä! Mutta pieni ähkynen oli kyllä niiden jälkeen. Vehnäjauhot ja sokeri ei oikeen ole mun vatsan parhaimpia ystäviä. Piti vyöryä ulos. Että ei täällä ainakaan laihtumaan pääse.. Sekin mesta auki 24/7. Bad.

Tänään ajattelin laiskotella. Vaihteeksi. Porukat lähtee illalla syömään DChen ja sitten jäävät sinne yöksi. Kun siis tuo hostmom oli voittanut jossain hyväntekeväisyyshuutokaupassa "illan DCssä", johon kuului se eilinen ooppera ja tänään ne käyttää loput (illallinen ja hotelliyö). Eli kämppä meitsin hallussa. Vois käydä vähän HEDELMIÄ ostamassa tai jtn muuta TERVEELLISTÄ, ei jäätelöä, ja katella leffoja. Kelepaa. Ois kyllä lukemistakin, löysin tuolta hyllystä "Olemisen sietämätön keveys"-romaanin, FedEx toi eilen mun hippeilytilauksen jossa oli myös raakasuklaakirja (kertoo siis miten tehhä supersuklaata [tuolta löytyy suomeksi esmes vähän ohjetta myös] ja kaakaon historiaa ja terveysvaikutuksia) ja sitten pitäs noita ajokorttijuttuja lukea, eli liikennesääntöjä. Kun se pitäs se Virginian osavaltion ajokortti käydä ajasemassa. Ens vkolla jos ehtis..ehkä. Tosin huomennakin on pvä uusi. Ei kiireitä. Huomenna on pakko kyllä viimein lähteä kokeilemaan sitä hotjoogaa, mennä sille päivätunnille että ei tarvia pimeässä ajella. Eksymisen minimointia, eksymisen minimointia..

Niin, kun nuo hostporukat siis lähtee viikoksi sinne reissuun, kiitospvän aikoihin, nin mikäs se onkaan se matkakohde? BAHAMA. Huh huh. Kiitti vaan. :D Ainakin näin olin kuulevinani. Ettäjoo..

Ei kommentteja: