sunnuntai 24. tammikuuta 2010

happiness is like the old man told me, look for it, but you’ll never find it all, let it go, live your life and leave it..

Saijan autossa tais olla vähän likaset ikkunat..



Perjantai-lauantaiöinä on aina hyvin jännää. Silver Dinerin pirtelöt to go ja autolla ympär ämpär. Tosin käytiin eilen ensin kyllä sen meidän entisen aupparin Lauran luona. Se sen vauva oli kasvanu ihan hirmusesti ja voi että mikä hymy on sillä lapsella! Ihana. Kylässä oli myös jtn Lauran ja sen miehen tuttuja, joilla oli kanssa vauvoja. Että kotiinlähtiessä oli paidat vauvankuolassa..

Tänään pidin liikunnattoman päivän. On nimittäin semisti paikat jumissa. Hmm. Liikunta on rankkoo hommoo. Mutta silti huomenna joogaan, nam!

Tuon eilisen pirtelön, ja kuumien "voileipien", jälkeinen olotila ei tänä aamuna ollut kovin miellyttävä. Oli semmonen olo, että ois kipeenä. Flunssa päällä. Jotenkin ihan tukossa. Mutta hätä ei ollut senkään näköinen! Blenderi esiin ja sur-rur vihersmoothieta kehiin. Ja eikös vain olo parantunut huomattavasti! Että kaks kertaa taas miettiä ennen kuin seuraavan kerran mitään maito-sokeri-vilja -mättöjä alkaa syömään. Nih.

Edistyin tänään myös kattomaan A:n korismatsia. Naureskeltiin hostmomin kanssa vastapuolen valmentajalle, joka huuti koko ajan ja jatkuvasti jtn niille pelaajilleen. Varsinkin se valmentajan oma tyttö sai kyllä kuulla ihan riittävästi! :D Mutta siitäkin huolimatta A:n tiimi voitti. Uujee..

Ei kommentteja: