sunnuntai 17. tammikuuta 2010

no onkos tullut kesä, nyt talven keskelle..

Kyllähän se hymyilyttää, kun tammikuussa puskee piha voikukkaa! Voi riemua, kesä on jo tulossa! Ja on tosiaan ollu koko viikon yli kymmentä astetta lämmintä päivisin,jopa jtn +16, voinut ulkoilla hupparissa. Ja aurinko lämmittää hyvinkin suloisesti, oijoi..







Läheisen Occoquanin kaupungin vanhaa osaa.

Muuten tämä viikko on kyllä ollu joku meitsin epäonnen tiivistymä. Tiistaina hajotin meidän blenderin. Kierritin sitä terää siihen kannuun takasin, niin lohkesi se muovijuttu jossa se terä on. Jes. Keskiviikkona sitten mun suihku päätti lakata toimimasta. Handyman-Gary sitten tutkisteli sitä ja totesi että se "nuppi", tai se mistä se kierretään päälle, nin on mäsänä. Jes. Lauantaina unohdin mennä A:n korismatsiin, vaikka en kyllä ollut luvannut edes mennä sinne. Sanon aina ympäripyöreästi, kun en tiiä suunnitelmia monen pvän päähän. Tosin paljastui tänään, että se peli oiskin ollut vasta tänään sunnuntaina. Ja sitten viikon kruunuksi sain parkkisakot. Jes. Elämäni ensimmäiset. Edes Suomessa onnistunu semmosia saamaan. Ja se oli vaan omaa tyhmyyttä, kun en muistanu käydä siirtämässä autoa illalla, kun päätinkin jäädä Saijalle yöksi. Kantapään kautta. Ei tosin ollu kuin $35, eli rapiat 24€. Hyvä minä!

Viikonloppuna hengailin jälleen Saijan kanssa ja käytiin lauantaina niiden viereisessä Occoquanin kaupungin vanhassa osassa vähän kävelemässä, kun piti kehitellä Saijan hostkidille jtn aktiviteettiä. Ja lämmintä oli kuin Suomessa toukuun alussa. Kunnon kevätkelit!

Maanantaina on lapsilla vapaata skoulusta, kun on joku juhlapvä. Martin Luther King Jr. Day tai jotain. Ne tosin lähtee kuulemma isälleen, eli pitkä vkonloppu myös mulle! Hyväksi kääntyy taas. Pakko noiden epäonnien nimittäin on jo loppua!

Sain myös ne kouluhommat viimein setvittyä. Introduction to American culture -nimiselle kurssille päätyi hän. Keskiviikko- ja perjantaiaamuisin pitäis sinne selvitä sitten. Ja hintakin oli alle $500, eli ei tarvinnut ite alkaa makselemaan. :) Voisikin siis kehitellä semmosen viikko-ohjelman, kun kerran kahtena aamuna koulua, joogassa vois yrittää käydä kolmesti viikossa ja mietin, että jos tuonne yhdelle lähi-kuntosalille pääsisi suht halvalla, niin vois käydä vähän sielläkin. Pumppaamassa rautaa. *Kröhöm*. Ja yleensä kuntosaleilta löytyy sauna. Yksi äärimmäisen painava syy sinne menemisessä!

Täällä asustellessa on muuten tullut käytyä tosi usein elokuvissa. Ei se halvempaa kyllä ole kuin Suomessa, jos noita uusia haluaa käydä kahtomassa, mutta kun niitä näytöksiä on niin monia pitkin päivää ja salejakin miljoonia, niin jotenkin ihan hauska. Ja se poppareiden tuoksu siellä teatterissa on aika huumaava. Ommnomm. Tosin on tuolla lähistöllä yksi teatteri, missä näytetään semmosia leffoja, jotka saattaa olla jo julkastu dvdllä, mutta sinne pääsee tyyliin $4.
Tiistaina juhlittiin Saijan kanssa Amerikanelämän "vuosipäiviä" (mulla 3kk, Saijalla 5kk) käymällä syömässä yhessä raflassa ja sitten leffassa kattomassa Alvin and the Chipmunks 2. :D Ehkä ihan törkeen hyvä! Ylisöpö lastenelokuva! Ja eilen käytiin illalla kattomassa Youth in Revolt. Ehdottomasti suosittelen menemään tsiigailemaan jos Suomeen tulee. Vähän semmonen pienemmän budjetin leffa, ei isoja nimirooleja, mutta ihan loistava! Kaikki. Jo leffan ideakin on niin hupaisa, että odotukset oli semisti korkealla. :P

Ei kommentteja: