maanantai 11. tammikuuta 2010

she sings: 'World, shut your mouth, shut your mouth, put your head back in the clouds, and shut your mouth..

Tämmösiä söin tuossa pari viikkoa sitten (?) kun ostarilla hengasin..

Flunssanparannusviikonloppu on sisältänyt Simpsoneiden koko 20. kauden ja 21. kauden yheksän jaksoa, koska uudempia ei ole. (tai no, tänään on kai tullut jakso numero 10, mutta sitä ei vielä ollut sillä saitilla mistä niitä katoin..) Rutkasti vettä ja teetä, c-vitamiinia, inkivääriä, vähän buranaa ja raakasuklaata. Ja kappas, nyt alkaa jo helpottaa. Tuhottuani tuommosen pahvilaatikollisen nenäliinoja on nenänpielet sen verran ruvella, että niistäminenkin alkaa jo loppua. Ja tässä säkkituolissa on mukava tämmönen painauma..

Nukkunut olen myös paljon. Hyyyyvin paljon. Hostporukat varmaan luulee, että oon kuollut, koska oon tainnut nähdä ne ehkä pari kertaa näiden kahden pvän aikana. Tosin eikös se ole ihan riittävästi. Eikä nekään kyllä ole tainneet täällä kotona luuhata. Paitsi että joulukoristeet oli hävinneet tuolta yläkerrasta, yllättävää.

Lapsukaiset rakkahat saapuu huomenna taas siinä kuuden kieppeillä AAMULLA. Oi että. Aina niin ihana viikonlopun jälkeen olla edes osittain hereillä niin aikaseen. Nam sanon minä. Tosin, voin sitten painella päiväunille kunhan aamuhommat on kondiksessa. Mmm, sitä odotellessa..

Vaikkakin pitäisi huomenna selvitellä ne koulujutut nyt loppuun. Koska siis jos en saa kuutta credittiä, en saa takuumaksua takaisin kun tuun Suomeen. Ja todellakin haluan ne rahat. Ihan myös sillä ettei tarvia IHAN heti olla äitiltä ja isiltä euroja ronkumassa. Tosin, on mulla lompakossa euroina joku melkein kymppi. Tai ei ihan niin paljoa. Kolikoina. Koska ne jäi enkä jaksanu alkaa vaihtamaan niitä. Nih.

Television suurena fanina on mukava aina näin vuoden alussa huomata, kuinka monen monituista uutta sarjaa sitä eteeni taas tuodaan. Huomenna alkaa joku draamasarja, "Life unexpected", joka saattaa hyvinkin olla uusi koukuttaja. Ja sitten MTVllä alkaa "The buried life", jossa neljä poikaa toteuttaa niiden "100 asiaa jotka tulee tehdä ennen kuolemaa" -listaa. Joka sisältää mainosten perusteella kaikkea aina karjumisesta ihan täysillä koripallon pelaamiseen Obaman kanssa.. Ja pojkarnat sitten toteuttaa aina jonkun tapaamansa ihmisen toiveenkin. Voi olla aika jees..

Keksin myös, että voin reippahana tyttönä katsoa aina yhden, ja vain yhden, jakson Gilmore Girlsejä päivässä. Pysyy elämä mielenkiintoisena. Eikä lopu se katottava ihan heti. Eikä mene puolet elämästä tässä koneella tahi tv:n ääressä. ( Ja sillä nettisivulla ei voi kattoa kun reilun jakson verran pvässä, ellei halua maksaa jostain jäsenyyksistä, pyh.. Ja varmaan löytyy muiltakin saiteilta niitä jaksoja, mutta yritän vieroittaa itteäni tästä no-life -meiningistä..) Semmosta aivotyöskentelyä ollut kyllä tämä viikonloppu, että huh! Joutas varmaan jo nukkumaan.. ;)

Ei kommentteja: