torstai 21. tammikuuta 2010

part of where I’m going is knowing where I’m coming from..

Keskiviikko ja lihasten jumitus. Kävin tiistaina joogaamassa ja tänään salilla. Kun tuolle lähiston kuntosalille sai netin syövereistä tulostettua viikon ilmaispassin niin tokihan se nyt pitää hyödyntää. Ja niillä on aupaireille ihan oma hinnastokin, jos haluaa jäseneksi. Suht halvalla pääsis. Voisin jopa harkita (vaikka en järjetön kuntosalifanaatikko olekaan), koska se mesta on ihan uusi, laitteet on uusia eikä ollenkaan pelottavia. Löytyy myös ehkä miljoona juoksumattoa ja crosstraineria (se on kiva laite se). NIIN ja kaiken huipuksi siellä on oma elokuvateatteri, jossa voi vaikka sillä juoksumatolla kirmailla samalla kun kahtelee jtn leffaa! Semisti luksusta hei. Saunakin siellä näytti olevan, tosin uskosin että pikkusen erilainen kuin mihin on suomalainen tottunut. Täytyy käydä tekemässä lähempää tuttavuutta..

Että on kohta semmonen Havaji-rantakunto, että meinaa jo itteäkin huimata. Tai, no, suunnitelmat on ainakin suuret..

Sain myös viimein kuulla, millon saan pitää toisen PALKALLISEN lomaviikkoseni (toinen menee Hajavin matkalla..). Elokuussa. 20-27 pvä. Kun lapset menee sillon isälleen, nin meitsi voi myös liueta. Vähän olis suunnitelmissa lähteä katsastamaan Floridaa; Miamin biitsit ja ehkä myös Disneyn ylihintainen huvipuisto!

Kun täällähän on tosiaan hiukka erilainen käytäntö noissa kesälomissa. Äitit ja isit ne ei pidä mitään kolmen, neljän viikon lomia. Hostmomilla ja Garylla on viikko, ja lasten isällä myös. Yksi ainut viikko. Huh. Söis kyllä minuakin..

Tällä viikolla sitten jopa alkoi ne minun odottamat television ihmeet. Life unexpected oli mun mielestä ihan jees, ihan omaperänen idea ja, no, ihan söötti se yksi miesnäyttelijä.. The Buried Life oli myöskin varsin mukava uusi tuttavuus. Kivoja skeittaripoikia , vilpitöntä ihmisten auttamista ja "what do you want to do before you die?". Ekassa jaksossa kaksi niistä pojista salakuljettaa itsensä Playboy-bileisiin jättimäisen kakun sisällä, pukeutuinen Umppa Lumpiksi.. :D Ja koska tuolla minun kellarivaltakunnan töllöttimellä ei MTV:tä näe, niin hoplaa, jo saapui äänternetti valkealla ratsullansa apuun. Kattoa niitäkin sitten vaikka putkella. Nam..

Ei kommentteja: