torstai 7. tammikuuta 2010

sitten olen valmis..


Tuossa on minun eväät tämän comebackin tehneen nuhaolon parantamiseen. Sitten vähän Scandinavian Music Grouppia ja voilá. On kumma jos ei ala paranemaan. ( Niin tuossa mystisessä valkosessa rasiassa on pieniä karkkeja, jotka sain naapurilta. Sen tytöllä oli häät ja noita vieraslahjoja jäi yli..) Olohan oli ihan hyvä viikon alussa, mutta kävin eilen jookoomassa, mikä selvästi tais olla vähän virhe.. Mutta mitäs pienistä. Uuteen kukoistukseen..

Amerikan ihmeet listaus saa vähän jatkoa, meikäläistä siis jaksavat kummastuttaa myös nämä:

- Kaikki on suurempaa. Osta vaikka normaali shampoopullo, niin se törppö on aivan järjetön, riittäs koko suvulle kolmeksi kuukaudeksi. Melkein.

- Limppari on halvempaa kuin vesi. Jos siis kaupasta ostaa. Kaks litraa kokista saa dollarilla, kun taas puolen litran vesipullo saattaa maksaa parikin dollaria. Miksihän tämä kansa lihoo lihomistaan?

- Ravintoloiden refillit juomissa. Eli siis yleensä kaikissa ravintoloissa saa sitä juomaa juoda niin paljon kun jaksaa (limpparia, vettä, mehua, kahvia, teetä, yms..). Heti kun on ryystänyt lasinsa tyhjäksi, niin tarjoilija kiikuttaa täyden tilalle. Ja täytyy siis maksaa vain yhdestä lasillisesta. Toisaalta jees, toisaalta ei.

- Liikennevalot. Kun ne vaihtuu punaselta vihreelle, niin ei tule keltasta väliin ollenkaan. Aina yllättää. Helppohan se noiden automaattivaihteisten kaarojen on kiihytellä, kun meitsi polkee kytkintä. Mutta sitten toki kun vaihtuu vihreältä takasin punasille, niin tulee se keltanenkin sinne väliin.

- Törkeä vertailu mainostettaessa. Esim. jos mainostetaan puhelinyhtiöitä, niin ne saa käyttää jotain toista firmaa vertailukohteena ihan nimen kanssa. "Meillä Verizonilla saat triljoona minuuttia puheaikaa vain dollarilla vuodessa, kun taas AT&T:llä - joka on riistohintoihin perustuva korporaatio ja jota johtaa itse piru - joutuisit maksamaan tästä kolme dollaria." Ja tänään tuli postissa myös semmonen lehtinen, missä kerrottiin miksi ei kannata äänestää jotain heppua osavaltion senaattoriksi (tai jotain). Kunnon settiä.

Pystyin viimeinkin ilmottamaan itteni niille tunneille sinne collegeen, kun oli siinä systeemissä jotain häikkää. Noh, paljastui sitten että ne kurssit maksaisi yli $1700. Mutta kuinkas ollakaan, mun oliskin pitänyt ilmottautua ihan muille kursseille, semmosille jotka on oikeen suunniteltu tämmösille köyhille au paireille. Että pääsenpähän taas huomenna soittelemaan sinne koululle, ja ilmeisesti myös uuestaan niihin kokeisiin ja jtn. Huoh. Vois varmaan joskus ottaa asioista vähän enemmän selvää ennenkuin säheltää :D

Nyt syventymään tuohon Voguen lumottuun maailmaan, ylihintaisiin kolttuihin ja liian moneen mainokseen. Jos helpottais tämä nuha..ugh.

Ei kommentteja: