tiistai 12. tammikuuta 2010

where you lead, I will follow, anywhere that you tell me to, if you need, you need me to be with you, I will follow where you lead..

Niimpä niin. Meikätyttönen se on vähän viikoissa sekasin. Ne mun hehkuttamat uudet sarjat alkaakin vasta ensi maanataina. Että niin. Katellaan sitten tänään vähän lisää Simpsoneita ja Gilmore Girlsejä..

Tänään meinasin saada iskua valomiekasta. Huh. Villi meininki. Ja Ceen itkupotkuraivarit. Ah!

Mutta muuten oli hieno pvä. Puheterapeutti taas kehui tuota poikaa, että se edistyy hurjasti. Jes.

Oon myös ehkä keksinyt, mikä musta tulee isona. Puheterapeutti (kun siitä nyt puhe oli..). Tajusin yksi maanantai, kun istuin siellä terpassa Ceen kanssa, että täähän ois just mun homma! Puhumista löytyy ja kielioppinatsina pääsisin nalkuttamaan ihan aiheesta ja syystä. Ja lasten kanssa on ihan jees tehhä töitä, nin sekin yhistyisi siinä samassa paketissa. Tosin, kouluun on vaikea päästä tuota alaa lukemaan, mutta sekin kyllä onnistuisi kun vaan jaksais ja kehtais panostaa siihen pääsykokeisiin lukemiseen. Vuoden päästä lienee sitten aikaa. Niin ja ei yhtään latista tätä urakeksintöäni se, että puheterapeuteista on Suomenmaassa pulaa ja ne tienaa ihan näpsäkästi. Mutta se voi olla, että parin kuukauden päästä oon taas hokannut jonkun ihan toisen uran. Tämä nyt kuitenkin tänään.

(Niin, ja miettikääpä porukat sitä, että jos en ois tänne alunpitäen tullutkaan, niin en ois ehkä keksinyt tuota mahdollisesti tulevaisuudessa urkenevaa urantapaista..)

Nyt jatkan cashewpähkinöiden dippailua raakahunajassa (on muuten ehkä koukuttavin herkku ikinä!) ja sivistän itseäni laatusarjoilla. Nam. Hyväksi se muuttuu tämäkin maanantai.

AINIIN! Huomenna tulee 3kk amerikanelämää täyteen, 9kk jälellä ;) Time's just flying..

Ei kommentteja: