maanantai 5. lokakuuta 2009

aamulla jano oli melkoinen, mennyt oli rahaa, paha päänsärky kertoi sen..

Huh huh. Siis huh huh. Olipa taas menot lauantaina. Mun viimeset suomi-kännit. Ihania ihmisiä kävi kyläilemässä ja lisää ihania näin baarissa. Silleen oli kyllä aivan mahtavaa, mutta menikö överiksi? Tietysti.. Huono hommahan se meinaa olla, että tuli lomarahat ja lopputilit ja pelit ja vehkeet tuossa männäviikolla, nin korttihan se vinkui tuskissaan. Vaikka mitäs näistä. Kivempihan se on olla se joka tarjoaa pojille tequilaa, kuin se joka mähöttää nurkassa sen ainoan siiderilasillisen kanssa johon oli varaa. Ja jatkoille tietysti. Tehtiin ruokaakin, josta on kivat palovammat muistona! En kyllä vaan tainnut sitä ruokaa edes syödä, menin vähän huonoksi ehkä siinä aamun tunteina. Yksitellen tipaheltiin.

Kotonahan se meni sitten sunnuntai kivasti istuskellessa vessan lämpimällä lattialla, ja tarkastellessa miten se vesi oikeen kiertääkään siellä vessanpöntössä. Aloitin tosin tutkimukset jo siellä jatkoilla.. Tarkotuksena oli mennä supereille, mutta kykenin syömään jtn vasta yheksän jälkeen illalla, nin ei jotenkin hirveesti napannut ei. Että ihan kunnon viimeset suomi-kännit. Selviää heleposti sitten vuoden juomatta. Tai noh, melkein juomatta, ei sitä tiiä mitä siellä keksii.

Tosiaan ennää viikko suomiaikaa. Edessä olis vaatekaapin siivousta ja en-oo-pitänyt-vuoteen -vaatteiden lahjoittamista, pakkaamista, hammasharjojen sun muiden pienten juttujen shoppailua, sukulaisissa pyörähtelyä, kummityttöä pitäisi ehtiä käydä moikkaamasssa kun en ehdi murusen 1-vuotis synttäreille, ja tuliaislahjat aupair-perheen lapsille on vielä keksimättä. Mitä ihmettä voi ostaa 13-vuotiaalle tytölle, jolla oli viime vkolla synttärit? Ajatuksena siis viedä ikäänkuin myöhästynyt synttärilahja. 7-vee poika on periaatteessa helpompi tapaus, koska tykkää kuulemma karkista :D Ja äiti saa suomalaista muotoilua, Mariskoolin muodossa.

Nyt täytyy koota itsensä. Munhan oli siis tarkoitus laittaa tähän postaukseen kuvia lauantain läksäreiltä, mutta en itse asiassa ottanut kuin muutaman kuvan, ja kamerahan on vähän tuolla maailmalla. Pitäisi siis sekin käydä hakemassa ja liikkua äitilään. Huh huh. Kaikkien näiden "pitäisi"-tehtävien lisäksi olis ihan jees nauttia tästä Suomen syksystä, viikon päästä on ihan uudet maisemat. Eiköhän tuokin onnistu.. :)

Ei kommentteja: