tiistai 6. lokakuuta 2009

I've had the same jeans on, for four days now..



Pakkaaminen starttasi tänään. Tai siis lähinnä vaatekaapin siivous ja turhuuksien poisheitto. Saatan ehkä omistaa hiukan vaatetusta. Oikein ahdistaa kun pitää lähes kaikki mekotkin jättää tänne, mutta tiiän että ostan ehkä niitäkin muutaman ens vuoden aikana. Ja siis, omistan vaivaiset 46 laukkua, yhden repun ja ne pari matkalaukkua. Ei paha? Kaikkein vaikeinta vaan tulee olemaan se, kun pitäisi päättää, että minkä niistä 46 laukusta ottaa mukaansa. Kun ilmeisesti kaikkia ei voi..hmm..kumma juttu.

Noissa kuvissa siis on jtn pientä vinkkiä, että kuinka hemmetisti luulen voivani ottaa vaatteita mukaan. Ja pinoistahan puuttuu vielä ulko- ja talvivaatteet, kengät ja kaikki purkit, purnukat ja meikit. Ja tuliaiset ja ruisleivät. Hyyyyvin mahtuu joo.. Se on taas vaan rankalla kädellä karsittava ja jätettävä puolet pois. Vähintään. (Ja nuo nallet EI sitten ole tulossa mukaan, ne vaan halusi kuvaan, kun oli niin huono keli mennä metsäretkelle..)

Kävin tänään kaupungilla ostamassa kaikkia pieniä juttuja, mitä vielä uupui. Eli lähinnä jtn sukkia ja muuta, ja polvituki. Ja iiiihan vähän meni rahaa joo. Miten kaikki maksaakin niin hurjasti.. Aupair-perheen pojalle ostin semmosen siistin Tatu ja Patu-kirjan, jossa kerrotaan Suomesta enklanniksi. Toivottavasti se tykkää kirjoista.. :l Mutta sen teinityttären jahla on edelleen vähän mietinnässä. Tosin minä kyllä yritän hirveesti aina hankkia semmosia hauskoja ja sarkastisia, mutta tarpeellisia lahjoja. Olevinaan. Kyllä se vielä tulee se idea..

Meinaa loppua viikko kesken, kun koittaa sumplia aikansa että ehtisi nähdä vielä kaikkia tärkeitä ihmisiä. Huominen pvä ja ilta on buukattu, torstaina kummityttölään, perjantaina leffailua ja mässyjä parhausserkun kanssa, lauantaina pitäisi vissiin mummolassa piipahtaa, ehkä muissakin sukulaisissa, sunnuntaina sitten voisi olla viimein vaikka vaan kotona ja sanoa heipat omalle perheelle. Ja sitten su yönä bussilla kohti lentokenttää, kun se lento olis maanantaina jo aamusta, niin ei oikeen muuten ehdi. Huh huh ja roger that. Ja tuo pakkaaminenkin pitäisi saada tosiaan vielä päätökseen. Eipä käy ainakaan aika tylsäksi..?

Oon kyllä aivan hakusessa tämän plokkailun kanssa vielä. Osaa päättää, miten niitä kuvia kannattais laittaa, eikä ne suostu menemään sinne minne haluan ja tuo fonttikin tuntuu vaihtuvan ihan oman elämänsä mukaan, vaikka miten yritän asentaa sen samaksi. Tekniikan ihmelapsonen asialla jälleen. Taidan olla aika kuuushessa sitten tuolla merten takaisessa valtakunnassa, jos tulee joku tietoteknillinen probleemo. Ei voi huudella omille atk-tukihenkilöille, että mitä tein kun tästä tulee savua... Mutta, eiköhän sitä selviä. Vähän omalaatusempaa juttua vaan esillä, no big deal.

Ei kommentteja: