perjantai 16. lokakuuta 2009

NEW YORK, NEW YORK!!

HOLLA!
Nyc täällä moi. Huh huh. Ei käsitä nimittäin pienen ihmisen pää tämmöstä. On ehkä aika mieletön kaupunki! Tuntuu koko ajan, että oon jollain parin vkon lomalla vaan. Tiiän kyllä että hela vuoden täällä usan mantereella henkailen, mutta en jotenkin silti tajua sitä. Jeah. On ollu kyllä ihan mieletöntä. Lennot oli syvältä, ja siis laskin että matkustin yhteensä 24h, kun piti lähtä kotoa yöbussilla ja ootella Helsinki-Vantaallakin joku nelisen tuntia, plus lennot. Ja siis Frankfurtin kautta.

Tullissa täällä päässä sain puolikkaan sydärin, vähintään. Kiltisti menin siihen tullimiehen luokse ja annoin kaikki paperit ja passit ja muut. Kahteli niitä hetken ja rupesi yhtäkkiä soittamaan jollekin. Olin että what. Sitten tämä kiltti miekkonen selittää, että Suomen Usan suurlähetystö oli UNOHTANUT allekirjoittaa ne minun viisumilappuset!!!!! SIIS ANTEEKS?!?! Miten on mahollista?! Onneksi se ei kuulemma mitenkään haitannut, tai muuta, nin pääsin kuin pääsinkin lopulta maahan. Mutta pikkusen värähytti kyllä tuommonen, huh huh oikeesti. Kivasti alko tämäkin reissu :DD

Nyt täällä New Yorkissa tosiaan, YMCAn asuntolasysteemikoulussa mikälie, on the west side u know.. ;) Päivät on ollu täynnä tylsiä oppitunteja, mutta ihania aupair tyttöjä täällä kyllä on, että muuten on ihan julmetun kivaa! Huomenna kohti host-perhettä, lissää lentämistä,jei. Onneks vaan semmonen kone nousee - kone laskee-lento. Nettihän tosiaan toimii täällä vaan tässä eteisessä, ja ulkona. JA koska ulkona tulee vettä kun esteristä ja tuulee aivan hullllllllu paljon, nin istun tosiaan siis tässä eteisessä. Ja voin kertoo, että on aika viilee. Todella, koska ihmiset kulkee noista ovista koko ajan..

Jotenka, painelen lämpimään, outi kuittaa.
Lisää juttua, ja kuvia, sitten kun oon hiukan kotiutunu jo.. :)

Ei kommentteja: