keskiviikko 28. lokakuuta 2009

tää on mun lauluni sadepäivän varalle, tiedän etten yksin jää..


Soppatiistai. Hostmom oli aika tyytyväinen, kun pääsi ryystämään kuumaa keittoa kotia tultuaan, koska ulkona ei oo mikkään kaikkein ihanin keli. Vettä sataa ja kaikkia..ketuttaa. Ja on muutenkin semmonen kalsean kylmä ilma. Ynh. Nautin estottomasti, kun aamulenkillä tuolla metsässä oli pieniä paikallisia tulvia, ja ne (asfaltoidut, what!) polut oli uppeluksissa. Meinas pieni koirakaverini joutua kahlaamaan. Ja kotiin kun päästiin, niin oltiin molemmat aika uitettuja elukoita. Tosin Chewie keksi hienon ratkaisun ja alkoi juosta päättömästi edestakaisin ympäri kämppää. Fiksu eläin, turkkikin varmasti kuivui siinä samalla.

Päivällä käväisin sen suomalaisen tytön, Petran (sen joka soitti eilen..) luona. Löysin jopa perille, kun kerrankin osasin kattoa google mapsin karttaa ja "käänny sinne ja sinne"-ohjeita oikein! Edistystä ilmassa jälleen. Tosin, täytyy myöntää, kotia tullessa käännyin yhdestä risteyksestä vahingossa vasemmalle, vaikka piti kaartaa oikealle. MUTTA tajusin sen sillä samaisella hetkellä, joten eikun kääntämään armas Saturnini ympäri ja kohti oikeaa suuntaa. Mitään vakavaa ei siis käynyt, en eksyny ihan totaalisesti. Tällä kertaa..

Kävin myös kaupassa. Safeway. Löytyy muuten Starbucks siitä samasta tilasta. Vou. Tein pientä tutkimustyötä hyllyjen sisällöstä ja löysin tuota kuvassa olevaa juomaa ja saman merkin monen monta muuta hyvyyttä. tuo pullohan on siis tyhjä, koska imaisin sen aikalailla samantien kun pääsin takasin kotia. Semmosta ällöttävän vihreetä settiä se kuitenkin oli. ;) Luin täältä tässä yhtenä pvänä Naked:n ihmeellisyydestä, ja päätinpä ostaa tuota Superfood-ihmetystä (tuossa linkin blogissa puhutaan semmosesta proteiiniversiosta..). Se siis on samaa settiä, mitä tein kotona asuessa ihmeellisellä Magic Bullet:lla. Eli sileäksi seokseksi blendataan hedelmiä ja salaattia ja marjoja ja vettä ja superruokia. Tuossa tänään ostamassa oli mm. pinaattia ja ituja, kiiviä ja monen monta muuta hedelmäistä. Ja spirulina-levää. Toisinsanoen siis silkkaa terveyttä, superia! Ja voi nam että oli hyvää. Tosin itte kyllä sais vieläkin herkumpaa, vaikka purkissa väitetäänkin tuon jutun olevan "luonnollista" kamaa, mutta kotitekonen nyt on aina parempaa, kaikessa. Pitäis ettiä joku superkauppa ja alkaa veivaamaan noita ite. Välttyis ehkä siltä paisumiselta?

Huomenissa olis tarkotus keksiä Petran kanssa jotakin, silleen aamupvästä heti. Itsellähän ei huomenna ole ohjelmassa edes ruuanlaittoa, ah, vaan tarviaa ehkä pyöräyttää vähän pyykkiä. Torstaina lapsukaisilla on hammasliäkäri, nin pitää C hakea koulusta aiemmin. Se se vasta on ihme touhua, pitää painaa ovikelloa että pääsee koulurakennukseen sisälle, ja sitten mennä kansilaan ja esittää asiansa. Hostmom on antanut minun "tiedot" (eli nimen ja puhelinnumerot ja meilin ja jtn..) koululle, että ne tietää kuka oon. Sitten kun ne uskoo ettet ole vajaamielinen sarjamurhaaja, ne soittaa kyseisen oppilaan luokanopettajalle, että laitas lapsi liikkeelle. Ja lapset ei edes kävele siellä käytävillä itekseen, vaan on ainakin kaksi luokkatoveria saattueena. Ymmärrettävää tietysti, kun täällä kuitenkin siepataan lapsia niin paljon. Mutta ei meillä Warkaoksessa tuommosta, sinne vaan marssii kuka tahansa.. Voi sitä Suomen lintukotoa.

Nyt keskityn kattomaan Two and a half men:iä ja mussuttelen luomurusinoitain, ommnommm..

EDIT: piti säätää tuota linkkiä, ei näkynykkään niinkuin kuvittelin. Ja siis tämä blogi on Suomen ajassa, nin nuo julkaisupvät ja -ajat on aivan jtn muuta kuin mitä kello näyttää täällä. Elekee hämääntykö! :D

Ei kommentteja: