sunnuntai 18. lokakuuta 2009

outoja naamoja sekä ystäviä, ruisleipää ja lakipykäliä..


Hostperhe saavutettuna. Tosin meinas taas mennä vähän vaikeeksi. Ylläri. Nykissä lentokentällä ne ei löytäneet mtn mun varauksia, ja se täti siinä tiskillä yritti vaan kysellä multa sitä luottokorttai millä oon maksanu sen lennon. "But I haven't paid it by myself!" Soitti lufthansalle, eikä ne sielläkään oikeen tuntuneet tietävän mtn, nin pistivät minut sitten toiseen koneeseen. Huh huh. Ja ne turvatarkastukset siellä. Ei peruna. Kengätkin veivät jalasta. Mutta nyt kuitenkin onnellisesti "kotona". Ja kaikki vaikuttaa tosi kivalta. Nice house, lapset on söpiksiä, vähän energisiä kyllä ja esittävät vielä kun eivät tunne minua. Hostmom on kanssa ihan superi, rakastaa vihreetä teetä. Erittäin hyvä. Niin ja tämä minun huonehan käsittää koko alimmaisen, kellarikerroksen. On oma kylppäri, makuuhuone ja olohuoneoleskelutila. Ja töllö ja DVD-soitin. Ja juoksumattokin on itseasiassa täällä näin. That's neat. (tuota sanaa ne hokee koko ajan, neat sitä ja neat tätä..)

New Yorkin Workshopissa meni siis kivasti sielläkin. Aivan mieletön kaupunki, kauhea kuhina päällä kestona. Ja ehkä kaoottisin liikenne ikinä. Pakko vierailla useasti. Ostaa lisää pakollista turistikrääsää, I heart NY-paitoja. Tänään kävin ekassa aupair-tapaamisessa. Lähes pelkkiä saksalaisia tyttöjä, uullatuuus. Mutta sovittiin jo yhden tytön kanssa, että pitää keksiä jtn kivaa tekemistä. :)
Päivällä käytiin hostmom'n kanssa paikallisessa ostoskeskuksessa. HUH HUH. Ikinä ei ihminen pääse H&Mää pakoon, siellä se seistä nökötti kiltisti Vansin liikkeen huudeilla. Kuolailin jossain kaupassa jo conversejä, mutta ainakin toistaseksi jäivät vielä hyllyyn. Katellaan sitten ens kerralla uusiksi, muhahhhaaa... You'll be mine, all mine!

Maanantaina alkaa sitten arkinen aherrus. A pitää laittaa koulubussiin 6:35. Siis mikä aika semmonen muka on!? Koulu tällä varhaisteinillä siis alkaa siinä 7:30. C menee bussiin sitten vasta 8:30, eli ehtii takasin vaikka nukkumaan välillä, nam. Katellaan muutama "työpvä", nin alkaa varmaan ajatukset jäsentyä ihan uusiksi, tajuaa että ei oo ihan pelkkää ihanaa ja uutta ja eksoottista vaan tämä homma. Duuni mikä duuni. Ja pieni jet lag painaa vieläkin, äh. Eiköhän tämä tästä ala rullailemaan..

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niin ja tämä minun huonehan käsittää koko alimmaisen, kellarikerroksen.

Hö, kunnon nörttiluolan sait.

That's neat. (tuota sanaa ne hokee koko ajan, neat sitä ja neat tätä..)

'Neat'in käyttö lienee kuitenkin korvalle mukavampaa kuin 'cool' ja 'dude'. Ole onnellinen.

outí kirjoitti...

äärimmäisen onnellinen, armas nörtti kotosuomesta..