tiistai 22. kesäkuuta 2010

here comes the sun, do do do do, here comes the sun, and I say it's all right, sun, sun, sun, here it comes..

DCn kesäiset kadut. Oijoi.

Eilen käytiin Saijan kanssa extemporeeshoppailemassa ja tänään en ole tehnyt mitään. Nukkuttiin Chewien kanssa tosin päikkärit, taas. Ja pesin vähän pyykkiä ja paistelin kanaa, joka kuulemma oli hyvää. Bueno. Kohta salille, nin jos kelpais taas.

Amerikkalaiset jäätelöautot saattaa näyttää vaikkapa tältä. Mun mielestä on aika törkeää, että ne tulee huutelemaan uima-altaille. Viekkaita perhanat. Mutta saa sieltä kaikkia kivoja jätskejä. Ei sillä että testannu oisin. En. (Spongebob mehujään silmät oli purkkapallot!)

Meille tuli eilen postissa EurAuPairilta (tältä mun aupparijärjestöltä) kirje. Hostmom vaan huokaili, että pitää kai alkaa uutta lapsenpiikaa ettimään. Mutta en kyllä ymmärrä miksi. Ei nämä mitään aupairia enää tartte. Koska A on yleensä kotona kun C tulee koulusta, ja Gary myös. Onhan se tietty kiva tulla kotiin, kun joku on tehny ruoan valmiiks ja sukat on pestyinä, mutta kannattaako semmosesta maksaa melkein $19 000/ vuosi? Joidenkin auppaireiden perheet, joilla on samanikäsiä lapsia kuin meillä, on päättäneet että ne palkkaa ens vuodeksi vaan jonkun collegeopiskelijan kuskaamaan lapsukaisia harrastuksiin yms. Tässä taloudessa vois toimia sama. Mutta omatpahan on rahansa.. :D

Viikonlopulla ois niinkun juhannuskin kuulemma. Meinattiin Saijan kanssa viettää se suomalaisittain. Ylläri. Multa löytyy minipullo salmiakkikoshuva ja Saijalta minipullo ihan tavallista koshuva. Kauan eläköön salakuljetus myös postin kautta! Saatamme väsätä kokon grilliin, juosta alasti pitkin pihoja ja poimia naapurin kukkapenkistä kukkia sen seitsemää sorttia. Että lukekaa uutisia, eiköhän me sinne asti päästä..

Ei kommentteja: