sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

that's what you get..

Perjantaina kävin pikaseen poolilla uiskentelemassa kun lapset läksi isälleen. Oli muuten semisti sekava päivä, lasten eka virallinen lomapvä, ja C ilmoitti että haluaa vaan koko kesän heitellä koripalloa. Jaahas. Tosin sain tehtyä sen kanssa diilin, että sen pitää tehhä joka päivä jtn, lähteä mukaan minne mennäänkin, jos se haluaa kattoa telkkua tai pelata Wiitä. Pitänee vielä väsätä ihan kirjallinen sopimus asiasta, että ei tule turhia mutinoita. Sitten illalla ostin kasan kirsikoita ja vuokrasin leffan joka ei ollutkaan niin hyvä kuin luulin ( An Education). Melekonen juhannusaatto :D

Lauantaina sitten kävin vähän pyörimässä kaupoissa, vain shortsit ostin, kesä ja kuumuus ja silleen, u know. Sieltä suuntasin Saijalle ja illasta lähettiin DCn huudeille pyörimään. Juhannusjuomat toki messissä. Salmiakkikoshu saattoi maistua aika hyvältä. Pienestä pullosta tosin tais jäädä vaan paha mieli, haha. Manteli oli meillä kuljettajana, mutta koska sen piti olla 5am töissä, niin mehän reippaina tyttöinä päätettiin jäädä vielä sinne reggaeklubille ja hankkia kyyti sitten kotiin. Parin lisädrinksun jäläkeen päätettiin lähtä kävelemään kohti metroa tai seuraavaa baaria, mitenkuten. Matkalla törmättiin omituisiin laivaston poikiin, jotka luultavasti yritti eksyttää meidät metronmetsästyksessämme. Ihmiset oli kyllä hyvin iloisella päällä, johtuen kai yleisesti lauantai-illasta ja siitä, että ulkona oli lämmin kuin Suomen hellepäivänä. Vaikka kello kilkutti jo aamuyötä. Hi flower child -kommenttien jälkeen löydettiin lähin metroasema ja kiireellä yön vikaan metroon. Joka ei tietenkään mennyt sinne meidän lähiasemalle. Tosin ei meillä olisi sieltä kyytiä kotiin ollut edes. Anyways, sitten odottelimme kivasti bussipysäkillä Mantelia hakemaan. Saija vähän hyytyi ja nukkui siinä penkillä, meitsi käytti aikansa valokuvaamiseen. Lopulta kyytikin sitten saapui paikalle ja päästiin etenemään. Eli nukkumaan. Ja hei, meitsi ajoi tänään myös ekaa kertaa automaattivaihteisella autolla! Semisti liian helppoa. Vaikkakin kyseisessä menopelissä oli se jarru vähän herkemmin toimiva kuin tuossa meikän Saturnissa..

Tänään sitten mun oli tarkotus mennä leffaan Peggyn kanssa, kun alkaa loppua päivät millon ehittäs nähä ennenkuin se lähtee takasin Saksaan. Mutta kuinkas ollakaan, neitihän perui koko homman. Kivasti taas tälleen kuuden aikaan illalla. Joo-o. Saksalaisiin ei nähtävästi edelleenkään ole luottamista? Mutta onneksi paikalle saapui pelastava enkelini Ruotsinmaalta. Lähdenkin tästä nyt siis Oskarin kanssa kaffelle eli teelle, ja leffaan.

Taiteellisia ovat nämä alkomahoolipullot. Muttajoo, huomenna on maanantai ja Aalla uimatreenit aamulla, hyi hyi. Täytynee keksiä jtn ohjelmaa sitten loppupäiväksi. Ja illalla reenoomaan, koska Honolululle kahen vkon päästä ja tuli tässä vkonlopulla syötyä ihan liikaa kaikkea epähyvyyttä.

Niin ja perjantaina tosiaan nokka kohti NYCiä ja ihania suomityttöjä!

Nyt puhumaan sitten vaikka ruotsia, most likely.. (nooot)

Ei kommentteja: