sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

I'm a mess in a dress, can't show up on time, even if it would save my life..

Hups. Nythän on jo sunnuntai.

Ootteko huomannu, miten nopeasti aika menee? Meitsi on nimittäin ollut tätä maata kansoittamassa jo 8 kuukautta. Nii-in! Vasta oli tammikuu..

Tällä viikolla ei oikeastaan tapahtunut mitään. Välillä paistoi aurinko, välillä satoi vettä kuin aisaa. Kävin salilla ja joogassa ja nukuin jopa 4h pikkuruisia päiväunia. Oho. Torstaina käytiin Saijan kanssa katsastamassa Get Him to the Greek -niminen elokuva ja siis ihan hullun hauska! Loistava!
Perjantaina elokuviin menimme katsomaan sitten Just Wright -nimisen elävän kuvan. Vaikka se olikin vähän lälly, nin minäpä en itkenytkään! HAH! Vaikka Saija välillä kyselikin, että joko nyyhkin. En.

Lauantaina Gary soitti aamusella, että mun pitää viedä auto öljynvaihtoon, koska siinä oli kuulemma aika vähänlaisesti öljyä. Logiikka? Eikö sitä öljyä vaan voi ostaa lisää? Ehei, toimi amerikkalaisittain! Ootimpa sitten epätoivolla löytämälläni korjaamo-mestalla pari tuntia vissiin, kun joku muukin oli keksinyt saman idean. Ja ei kuulemma ois ollut okei, että oisin vieny sen auton vaikka maanantaina. Että vietäpä vaan puolet helteisen kuumasta vapaasta lauantaistasi odotellen turhaa öljynvaihtoa. Joka siis itessään kesti ehkä 10min. Ärrrr.

Tänään käytiin vähän shoppailemassa. Kotiin kun saavuin, nin aattelin että ois voinut poolille, siis uima-altaalle, lähteä. Mutta kappas, niin vain pilvet peittivät auringon. Sitten kun olin asettunut mukavasti sohvalle katsomaan Family Guyta, nin eikös vaan alkanut taas aurinko pilkistellä. Onneks kello oli jo kuitenkin olevinaan niin paljon, että tyydyin vaan lähtemään lenkille sen uima-altaan sijaan. Ei ole säät minun puolella ei.

Mutta ensi viikolla menen kloorinhajuisen altaan reunalle ruskettautumaan. Joku pohjaväri on ennen Havajia saatava. Muuten saatan näyttää ravulta. Kunnon lobster ja silleen.

Lapsilla on tosiaan enää kaks viikkoa koulua, sitten kivasti heräilemme joka aamu uimareeneihin, jotka alkaa 7:15. Joutunee siis menemään ajoissa nukkumaan. Pyh, mitä hifistelyä!

P.S. Oli jtn hienoja plokin ulkoasujuttuja tullut, huh huh. Tokihan minä heti sieltä jotain juttua klikkasin. Klik klik vaan ja taikoja tapahtui!

Ei kommentteja: