torstai 24. kesäkuuta 2010

there's 104 days of summer vacation and school comes along just to end it, so the annual problem for our generation, is finding a good way to spend it

Nyt se sitten alkoi. Lasten kesäloma.

A meni kiltisti tänään muutaman tunnin koulupäivän jälkeen uima-altaalle kaverinsa kanssa ja tuli kotiin vasta joskus puoli viisi. Tai kävin hakemassa. Mutta C, tuo iloinen poikalapsi, ei kuulemma tykkää käydä ollenkaan poolilla. MITÄ?! Meitsin suunnitelmat meni ihan mutkille. Se siitä helppoudesta. Ja kun sitten tänään yritin ehdotella kaikkea mitä voitas tehä, niin ei kuulemma kelpaa. Mikään. Entiseltä auppariltamme kuulin, että varsin kivaa aikaa on kesät juurikin tuon lapsen takia. Kai se on raahattava mukana, tyyliin vaikka puistoon. Onneks tosin ulkona oli esmes tänään sen verran tukalan kuuma, että ei siellä edes hetkeä kauempaa oikeen voinu olla. Mitä nyt joku +38C ehkä. Lääh.

Heinäkuun 4. on tämän maan kuuluisa Independece Day. Itsehän tulen sen näillä näkymin viettämään New York Cityn hellässä huomassa. Koska pari kaveria on tulossa tälle mantereelle, niin ois tarkotus mennä niitä moikkamaan siksi vkonlopuksi Omenaan ja sitten ne tulee meille pariksi yöksi, että tulee DCkin tsekattua. Koska mulla on se maanantai, 5.7. myöskin vapaa kun porukat on kotona. Viihtynee. Tosin pitäs nyt vielä varmistella näitä suunnitelmia, mutta anyways.

Tänään lähden koettamaan, että mahdunko joogaan illan viimeiselle tunnille. Kun joskus oon menny ja se on ollu täynnä. Murr. Mutta ajattelin suht ajoissa lähteä tästä, niin ei haittaa sitten ruuhkat eikä muut luonnonvoimat. Koska tämä meikäläisen urheilu-ura pitää nyt kesäksi siirtää tapahtumaan ilta-aikoina. Tosin eipä mulla hirveesti mitään järkeä oiskaan juosta tuolla pitkin kyliä hengaamassa tuttujen kansss kaikkia öitä, jos aamulla on herättävä kuudelta. Että reeniä vähän ja unille. Ainakin näin teoriassa..

Tässä
(kliketi-klik) tämän maan parasta piirrettyantia, meitsi on ihan koukussa ja tunnaribiisikin sopii tähän hetkeen ihan loistavasti! ;)

Ei kommentteja: