tiistai 29. kesäkuuta 2010

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, i could really use a wish right now, a wish right now..

Tehtiin lasten kanssa maanantaina kiva pieni kirjallinen sopimus siitä, että joka pvä on jtn tehtävä jotta ansaitsee telkkari-aikaa. Ja jos kiukuttelee, nin menettää kaiken :D Ihan mukisematta ne allekirjoitti kyseisen kontrahdin ja on menny ihan hienosti nämä kaks päivää. Maanantaina käytiin vähän minigolfailemassa ja tänään mä kehitin noille aarteenetsinnän, ihan täpinöissään juoksivat pitkin taloa ja yrittivät ratkasta meikän arvotuksia. Huomenna menemme sitten Saijan ja sen hostkidin kanssa lasersotimaan, ugh!

Hostmom oli otettu siitä sopimuksesta, suunnitteli jo että siitä voisi tehdä pätevän vuoden jokaiselle päivälle. Suosittelisin. Me on myös tässä nyt yritetty valita uutta aupparia. Ollaan päädytty kahteen Ukrainalaiseen tyttöön. Ihan kelvoilta vaikuttavat, tosin hostmom vaan vähän epäilee niiden autolla-ajo taitoja. Kaikki tiet vievät Ukrainasta pois? Ja siis meikä vaan naureskeli kun luin kaikkia muita hakemuksia. Selvästi oli joukossa niitäkin, jotka on tulossa tänne vaan saadakseen green cardin, tai siksi kun "amerikassa ois niiiiin siisti asua!". Not. Saas nyt nähdä..

C kyllä tänään oli että "miksi outi ei voi jäädä? no voisko se mennä vuodeks kotiin ja tulla sitten takas tänne?" :D

Aa taasen saa torstaina hammasraudat, just ne mukavat junakiskot millaset mullakin oli. Se ei oo kovin innoissan. On rankkaa olla teini.

En jaksais oottaa perjantaihin, kun sillon tosiaan hyppään bussiin ja suuntaan kohti NYCin kuhinaa, moikkaamaan kahta ihanaa tyttöä. Ja siis sunnuntaille, itsenäisyyspäivälle, 4th of July:lle, on luvassa vähän festarointia. Brooklyn Music Festivals'sit ois tarkotus mennä katsastamaan. Jamiti-jam ja lipuistahan ei maksettu. Elämä, sä oot aika kiva..

Ainiin, käytiin sillon su Oskarin kanssa tsiigaamassa se uusi Karate Kid. Ja siis todellakin kehtas maksaa sen $11 siitä lipusta! Ihan hemmetin hyvä! Parempi kun ne vanhat. Seriously. Jayden Smith, joka näyttelee sitä poikaa siinä (Will Smithin poika oikeassa elämässä, yhdennäköisyys on huomattava..), on ehkä paras lapsinäyttelijä vähään aikaan. Ja eka leffa, jossa Jackie Chan on oikeasti hyvä. Truuuuut truuuuut, että menkää sankoin joukoin!!

Ei kommentteja: