torstai 3. kesäkuuta 2010

on piilossa viidakon, suojassa temppelin raunion, valtakunta viimeinen, silmälasikäärmeiden..

Ulkona taas ukkostaaaaa. Ihan tyhmää. Tosin koko päivän paistoi muuten kyllä aurinko. Ja koodi oranssi oli kai päällä. Jotain vissiin että otsonikerros on ohuehko, pysykää sisätiloissa. Pyh. Tosin on tuolla sen verran kuumaa ja kosteaa, että tarvia kun ovesta astua ulos nin hiki valuu solkenaan. Elokuuta odotellessa..

On tämä muutenkin aikamoista viidakkoelämää; sirkat vai mitkä kaskaat sirittelee taas 24/7, eilen nähtiin Saijan kanssa ketunpoikasia ja yksi päivä meidän takapihalla oli KILPIKONNA! Hyvin on eksotiikkaa ilmassa..

Hostmom ja Gary alotti kyselemään, josko haluaisin olla täällä toisenkin vuoden. Jaa-a. Siispä olenkin tässä yrittänyt miettiä, että mitenkä suht kauniisti voisi ilmaista että kotiin haluaisin. Kun siis muuten ois varmaan ihan ok jäädä, mutta kun mun ei tarvihe tehhä täällä melkein mitään, menee ihan liian tylsäksi. Enkä jaksais tätä aupair-hommaa kyllä toista vuotta, kun asiaa tarkemmin miettii. Yhtenä välivuotena ihan hyvinkin loistava kokemus ja muuta, mutta ei tästä mitään elämäntyötä haluaisi!

Nyt lähden revityttämään loputkin kynteni irti, tarkoittaen siis niitä tekoversioita, ihan en masokistiksi ole suinpän rynnännyt. Koska yksi kynsi päätti ottaa loparit ja lähti irti, niin huomasin että mullahan oli siellä alla jopa oma kynsikin! Eikä ole tehnyt tässä muutaman pvän aikana mitenkään vaikeaa olla jyrsimättä sitäkin vähää. Eikä nämä tekoversiot sitten kuitenkaan ole ihan se mun juttu, kiva tosin näitäkin oli kokeilla. JA säästyypä taas muutama dollari poikineen kun ei tarvia käydä laitattamassa. Nih. Fiksujen ideoiden ilta?

FYI, hyppäsin juuri kolmisen metriä ilmaan, kun ikkunatkin helisi tuosta pienestä ukkosenjyrinästä. Hyh hyh.

Mutta huomennapa onkin jo perjantai ja sunnuntaina Kings of Conveniencen keikka! NAM!

Ei kommentteja: