perjantai 5. helmikuuta 2010

another rainy day, we sat inside by the radiator, watching old black and white films, where everybody sang..

Heippa vaan, ei tarvia välittää noista silmäpusseista, ei aina ehi nukkua..

On kummaa on. Taas menee viikonloppu saarroksissa kotona. Lunta tulee ja kaikkia vtuttaa. Again. Luvanneet jonkun puolisen metriä jälleen, ei yhtään hyvä. Kaupunki on taas sekasin, suurin osa tiesuolasta on kuulemma käytetty jo sillon joulun aikaan, eli mihinkään ei yllättäen pääse. Ei sillä, ei mikään paikka ole edes auki.

Tiistainakin satoi lunta ja tokihan sitten keskiviikkona oli koulut kiinni. Missasin myös oman kouluhommani, koska se tunti ois ollut, mutta eipä kauheesti Sampalla ajeltu ei. Kesärenkailla ei hirveesti innosta aina lähteä menemään. Noh, sitten torstaina oli jopa kekaroilla koulua. Itsekin ehdin viimein käydä sieltä kuntosalilta sen jäsenyyden hankkimassa, nyt menee tililtä joka kuukausi rahaa sinne, että pakko muuten on käydä! "Tästä on maksettu!"

Tänään sitten aloitti tuossa 9:30 hujakoilla aamusta luntelemaan. Ja kyllä, koulut kiinni. Eilen illalla jo ilmottivat. Myös meikäläisen college meni puoliltapäivin kiinni, joten eiiiiii kouluaaaa. Jes! Lapset läksi isälleen jo tuossa kahentoista maita, eli meitsi on vapaa. Tosin, kohta varmaan lumen saartama. Jonkun kymmenen senttiä varmaan jo nyt tullut. Ei yhtään hyvä tämä tämmönen. Don't like at all. Onneks eilen ehdin käymään kaupasta vähän almondmilkiä, myslipatukoita, lärabareja, mustikoita ja ja jtn. Terveellisiä juttuja. Koska vaikka miten ois tehnyt mieli hamstrata karkkia ja jätskiä ja mättää koko viikonloppu, niin herkuton pitää! Itsehillintää! Onneksi hostoporukat oli käyneet aamulla kaupassa, tuhansittain hedelmiä on nyt meidän talossa. Omenalinjalla.

Äitin laittama pakettikin tuli viimein tiistaina, yhtään en himoinnut sitä suklaalevyä ja niitä salmiakkeja. En. Missään nimessä. Mutta ne lehdet tuli äärimmäisen hyvää saumaan, hyvin menee nyt pari lumipäivää lukiessa Warkauden lehteä ja Trendejä. Cee varasi mulle myös sen Diary of a wimpy kid-kirjat, ettei mulle tule tylsää. Ja ne on oikeesti tosi hauskoja kirjoja, leffakin on tulossa nyt huhtikuussa, kateltiin tänään Ceen kanssa sen traileri. Jtn bestsellereitä nuo kirjat, ihan törkeä hitti tässä maassa, kaikki lapset tuntuu lukevan niitä. En kyllä tosin ihmettele. Jos niitä aletaan suomentaa, nin lukemistohon ihmiset hyvät. Tosin parempi tietysti jos alkuperäisellä kielellä jaksaa lukea. Hilarious stuff..

DCssä olis yhdellä klubilla tässäkin kuussa vaikka miten monta mielettömän hyvää artistia ja bändiä keikalla, mutta koska kukaan ei oikeen tunnu tykkäävän "minun musiikista", niin ihan tyhmää. Kun en itekseen oikeen halua mennä eksymään. Pitää varmaan lahjoa joku kaveriksi, koska ei ehkä ihan äkkiä tule noitakaan muusikkoja nähtyä livenä. Vaikkakin Suomessa on kuulemma vaikka miten paljon hyviä keikkoja nyt, kun minä en oo siellä. Ei mene kyllä nyt kaikki rusinat tasasesti pullataikinassa.

Ei kommentteja: