tiistai 9. helmikuuta 2010

it seems to me that maybe, it pretty much always means 'no', so don't tell me, you might just let it go..


Jippiaijee. Tänään oli yllättäen kaikilla vapaata, lasten koulut on kiinni ainakin keskiviikkoon asti ja porukatkin oli kotona. Ja tyhmintähän on se, että joku urpo oli parkkeerannut autonsa sen verran lahjakkaasti tuonne meidän kadun yläpäähän, että aura-autot ei päässeet puhistamaan meidän katua ollenkaan! Muutaman kerran ne oli kuulemma käyneet kääntymässä ympäri, koska eivät mahtuneet tulemaan. Voihan siiseli sanon minä. Muuten on nuo isommat tiet jo ihan sulat, paisteli aurinko koko tän päivänkin. Mutta meidän kadulla on edelleen se puoli metriä lunta, että eipä autolla ajeta ei.

Porukat oli vähän mietteliäänä, että miten ne pääsee huomenna töihin. Onneksi nämä amerikan ihmeet on kovia käyttämään kimppakyytejä. Mutta minä se en pääse mihinkään. Kiva olla viikkotolkulla jumissa kotona, jee. En ois sinne salillekaan halunnut vissiin.

Ja parastahan tässä nyt on se, että tiistaina ja keskiviikkona pitäis sataa vähän lisää. Kolme hurraa-huutoa ja kilon verran papukaijamerkkejä. Eikö riittäs hei jo!?? Kohta näe ikkunoista ulos. Tai siis itseasiassahan näistä minun kellarin ikkunoista ei oikeestaan näe kuin lunta. Hyvin on tunnelmallista. Lumisateet siis tarkottaa lapsille pari lisää vapaata, saa nähhä onko koulua koko viikolla. Ei hyvä. Koska mulla saattas olla niitä tunteja ja perjantaina olis miitti meikäläisen personal trainerin kanssa. Läskit liikkeelle, kesä tulee. Vai tuleeko?

Niin ja tosiaan se joku ystävänpäiväkin on huhujen mukaan sunnuntaina. Sarjassamme "säälittävät ameriikassa" meinattiin Saijan kanssa mennä leffaan kattomaan joku kunnon nyyhkyelokuva, sinne kivasti kaikkien pariskuntien kanssa. Tosin mitään mässyjähän sinne ei sitten vois varailla, koska on se famous herkuton. Mutta raakasuklaata ei lasketa, koska se on oikeesti jopa terveellistä..

Tähän lumiseen ahdistukseen onneksi mahtuu pari hyvääkin uutista: äiti ja Japi on ilmeisesti tulossa käymään täällä huhtikuussa JA Gossip Girl jatkuu 8. maaliskuuta!! On jtn mitä odottaa ;)

Ei kommentteja: