perjantai 19. helmikuuta 2010

on viikonloppu eessä taas, viikonloppu, viikonloppu, viikonloppu, viikonloppu..

Auts. Auts. Auts.
Tänään kävin ekassa personal trainer- tapaamisessa. Ja voi auts. Reidet huutaa ja lujaa. Varmaan autto asiaa sekin, että kävin eilen joogaamassa kahen viikon lumitauon jälkeen (ja olin melko rampa).
Aseteltiin vähän tavoitteita, että kai sitä pitää nyt sitten käydäkin siellä salilla. Kaiken rahan edestä. Vaikka miten laiskottais. Nih!

Tiistaina lapset tosiaan meni viimein kouluun! Kahen tunnin viivästyksellä tosin, mutta kuitenkin! Yippii! Ja loppuviikko on ollut ihan normaalia koulua jopa. Kaikkien hermot alkaa palailla normitilaan. Huh.

Keskiviikkona oli taas jopa sitä minunkin koulua. Ja tänään. Piti vieläpä palauttaa reflection paper elikkä aine. Vähän meinas tökkiä kirjottaminen, kun en ihan äkkiä ole semmosia tehnyt. Viime keväänä? Mutta kyllä sitä lopulta aina jtn saa aikaseksi. Paineen alla. Keskiyöllä. Tänään myös keskusteltiin mm. siitä, onko oikein polttaa oman maansa lippu. Hmm. Hyvin jännää. NOT. Tosin siis onhan se hienoa oppia muilta opiskelijoilta niiden kulttuurista, mutta 2 ja ½ tuntia istua siellä jäätävän kylmässä luokkahuoneessa nin jopas. Ja perjantaina, haloo.

Lapset lähtee tänään isälleen, eli hiljainen vkonloppu tulossa. Kelpaa. Huomenna voisi kävästä vähän shoppailemassa, mm. eräitä synttärilahjoja.. Ja sitten su meillä on aupparimeetti. Mennään seinäkiipeilemään! How neat! Tosin minun käsivoimilla voi olla, että pitää huutaa joku hinaamaan minut sinne ylös.. ;D

Hyvin mielenkiintoisia aikoja.

Ei kommentteja: