sunnuntai 7. helmikuuta 2010

got snow?

28.tammikuuta näytti tältä ^^ ...


... ja 6.helmikuuta tältä ^^


Nimimerkillä lumikolaa kaivaten..



Ei vissiin ihan äkkiä ajelulle voi lähteä, hmm..

Että joo-o. Vuosisadan lumimyrsky tai jotain. Lumiennätykset rikki ja kaikkea muuta kivaa. Kai tuota reilusti yli puoli metriä tuli, kahdessä päivässä! Jossain kai parhaimmillaan melkein metri.
Vähän jos.
Ihan pikkusen.

Nämä kuvat on tosiaan tältä aamulta, eilen ei uskaltanu edes kameraa ulos viiä, semmonen tuiskutus oli nimittäin. Siksi siis ei ole kuvaa tuosta autosta, kun sitä ei meinannut erottaa hangesta. Kivasti meni lauantai aamupäivä kaivaessa Samppaa sieltä puolen metrin lumimassan alta. Ja siis meillähän on semmonen näpsäkkä työnnettävää mallia oleva lumilinko, mutta kuinkas ollakaan, se sanoi työsopimuksensa irti juuri sopivasti. Tuo meidän pihatie vielä sattuu olemaan kolmesataa kilometriä pitkä, niin lapioippa siinä sitten niin. Selkä ihan jumissa taas.

Lumisade viimein sitten loppui lauantai-iltana, ja tänään on tuommonen varsin kaunis auringonpaiste, vähän jopa jos sulattelis tuota kinosta. Tosin alkuviikolle on luvattu muutamia pakkasasteita, öille jopa miinus kymmentä, että eipä tainnut sulaa sittenkään. Siinä on vaan se homma, että lapsilla taitaa olla vähän lisää vapaapäiviä. Noh, pääsenpähän ainakin pulkkamäkeen! Buuujaaa! Ja tuo autokin on vähän hankalasti tuolla hangessa, että kai se on kotona nyhjättävä. Eikä ne ole vieläkään käyneet edes auraamassa tätä meidän katua, hankalahko vissiin ajella jopa Hummerilla. Koiravaljakko ehkä? Tahi moottorkelekka! Kyllä kulkis!

Tänään on vissiinkin myös se tarunhohtoinen Super Bowl. En oo kattomassa. Runttikoot toisiaan ihan rauhassa. Gary se tosin saattaa sitä tihrustaa tuolla yläkerrassa. Jännä juttu.

Olen siis viettänyt koko hela viikonvaihteen kotona, sisällä, sohvalla öhöttäen. Kaikki ne mun "eväät" söin jo perjantaina, mikä ei ollut kovin fiksua. Mutta muuten on mennyt kivasti Gilmoren tyttöjen kanssa Stars Hollowissa, Conanin kanssa Tonight Showssa (damn you NBC!), Simpsoneiden kämpillä, OCn biitseillä ja Facebookissa. "Ensin oli elämä, sitten tuli Facebook"..

Ens viikolla ois ihan jees päästä käymään siellä salilla, kun kerran jäsenkin oon. Joogassa vois käydä lämmittelemässä. Emsin syndelahja lähtee hyvin myöhässä, kun on ilmojenhaltijatkin taas meitsiä vastaan. Ja siellä mun collegetunneilla vois kanssa ilmeisesti piipahtaa, njah. Nyt vähän lisää teetä ja Lorelaiden sarkasmin matkaan, hop!

Ei kommentteja: