maanantai 15. helmikuuta 2010

tää on elämäntyyli, aseistariisuva tyyli, vähän niinku fakiirin pilli, vähän niinku piikikäs siili..

Sitä kesää odotellessa..nam.

Vietimmä Saijan kanssa sunnuntaina anti-ystävänpäivää. Katottiin epäromanttisia elokuvia. Inglourious Bastards (Tarantinon uusin, se natsileffa, taidetta taidetta!), Public Enemies (John Dillinger ryöstelee pankkeja minkä ehtii, kunnes FBI saa alkunsa), Harry Potterin Puoliverinen prinssi. Koska siis tässä maassahan ystävänpäiväksi nimetty kulutusjuhla on sekin jtn ihan käsittämätöntä. Silkkaa kaupallisuutta. Kaupat alkoi täyttyä vaaleanpunaisesta ja sydämistä jo heti kun joulusta oli päästy. Kukkia täällä kai myydään joku biljoona kappaletta joka vuosi, suklaatakin menee varmaan samat määrät. Ja ravintolat ja leffateatterit nyt on varmasti ihan täpösen täynnä. Huh huh. Imelätä, imelätä.

Tosin, "säälittävät ameriikassa"-sarjassamme toteutettiin kylläkin lällyn leffan katsominen. Myös. Mutta lauantai-sunnuntai yönä jo. Jolloin se virallinen ystinpvä pystyttiin katkeroitumaan. Käytiin tsiigaamassa Valentine's Day-niminen filkka. Kunnon katras maineikkaita näyttelijöitä ja ihan ok juoni. Hauskasti liittyi kaikki toisiinsa. Ja oli myös jopa vähän yllättäviäkin käänteitä, vaikka tuon kastin leffat on yleensä suhteellisen ennalta-arvattavia. Mutta katteleehan niitä komeita miehiä valkokankaalla.

Tänään on Presidents Day. Aka vapaapäivä. Ja lapsillahan piti olla koulua tänään, mutta hups. Eipäs ollukaan. Huolimatta siis tuosta juhlapyhästä vai mistä lie. Ilmeisesti ne on taas koulupäättäjät olleet sitä mieltä, että on liikaa lunta vieläkin. Porukat kuitenkin on kanssa olleet kotona, niin ne vei nuo kekarat ensin keilaamaan ja nyt ne lähti leffaan. Lightning Thiefiä tai jotain kattomaan. En jaksanut lähteä mukaan, koska a) on pieni yliannostus elokuvista, ja b) ei oikeen innostanut. Kertoo kai jostain teinipojasta, joka saa kuulla olevansa Poseidonin poika ja vou, sitten on mystiikkaa ja taisteluita. Emt.

Tänään myös tuossa vähän lunta sateli. Yllättävää. Toivon todella, että huomenna ei ole snow day, joutaa nuo lapset jo kouluun. Tosin autolla kyllä pääsee jo siis täältäkin liikkeelle, jopa la aamuna olivat käyneet auraamssa tuon meidän "ympyrän". Edistystä ilmassa!

Keksin myös, että kun jos elokuussa kävis Floridan osavaltion ihmeellisessä kuumuudessa vähän käymässä, niin voisi Disneyn taikamaailman lisäksi käydä myös nyt keväällä avautuvassa Harry Potter-landiassa. Teemapuistojen valtakausi. Riistohintoja, mutta jos vaikka huispaamaan pääsis hei! Lentooooon!

Ei kommentteja: