maanantai 1. helmikuuta 2010

niin ne päivät lentää, ei ne päivät lennä etelään, ne lentää maahan, jossa on ikirouta ja vastatuulet viiltää..


Hyvin vaihtuu maisemat yhdessä yössä..

Lauantaina aamulla sitten viimein sateli sitä lunta. Vaikka miten nämä amerikanihmeet pelotteli, että "heti kahentoista jälkeen yöllä alkaa tuiskutus, ei kannata olla sillon enää autolla liikenteessä". Nii-in. Oltiin Saijan kanssa elokuvissa (When in Rome - ihana semmonen tyttöjenilta-leffa! Ja no, siis Josh Duhamel. Tarvia edes selitellä..) "yönäytöksessä" tai jtn, alkoi sillon kaheltatoista. Ja kun leffan loputtua kahelta aamuyöllä asteltiin teatterista ulos, niin eipä näkynyt hiutaleen hiutaletta.

Tosin sitten kun lauantaina puolenpäivän jälkeen kehtasin nousta ylös, niin johan oli ulkona valkoista. Vissiin jonkun 15cm ehkä satoi, en poistunut koko päivänä talosta, niin paha sanoa. :D Juttelinkin sitten 3,5h skypessä hullun suvun kanssa, Nahkan synttäreitä ne oli meillä juhlimassa. Ois varmaan mullekin maistunu ne lohivoileipäkakut. Kivasti katsoin siinä samalla myös Kurkunleikkaajien saarta sieltä Suomen televiisiosta.

Sunnuntaina käytiin Saijan kanssa vähän moolilla shoppoomassa, aurinkolasit piti jo saada, elämä häikäisee. Sitten syötiin vaan koko loppupäivä kaikkea hyvää, koska tänäänhän alkoi Herkuton Helmikuu. Jää maapähkinävoisuklaat kaupan hyllylle. Tahdonlujuttaa vaaditaan, mutta rintama pysyy horjumattomana. Syödä vaan omenoita. Ja mangoja, ommnomm.

Värjättiin tosiaan vähän näitä minun hiuksia tuossa viikko sitten. Ehtimällä etin kaupan oransseimman värin, mutta kuinkas ollakaan; punaruskea oli tulos. Nyt oonkin sitten kookosöljyn ihmevoimilla haalistellut tätä väriä, ja vähän paremmalta alkaa jo näyttää. Hiukset ainakin jos ei naama.

Ihanasti kuluttaa tuo meikäläisen auto benssiiniä. Kahteen päivään meni joku melkein 3/4 tankillista. Mutta tänään kun tankkasin lisää ja ajelin pitkin kyliä, ei se mittari hirveen nopeasti heilunut. Gary oli eilen tsiibaillut Samppa-saturnin konepellin alle, eikä kuulemma vuoda mitkään bensaletkut ainakaan. Tosin tuo autohan on jopa vuosimallia -93, että alkaa ehkä jo vanhuus vaivata. Bensamittarissakin voi jtn vikaa olla, matka- ja trippimittarit ei nimittäin enää edes pelitä, loppunut numerot kesken kuulemma jo pari vuotta sitten..

Lapsilla oli tänään vapaata. Käytiin aamupäivästä hakemassa Ceen kaveri meille leikkirehveille. Piipahdettiin nopeasti lääkäritohtorin vastaanotolla, jotta ne pystyi toteamaan tuon pojan terveheksi taas. Sitten suunnattiin lähikaupunkiin luistelemaan. A oli ihan täpinöissään, kun taas C ja sen kaveri ei. Noh, eihän siinä. Tyttö pyörimään rinkiä luistinradalle ja suuntasin kitisevien poikien kanssa Applen liikkeeseen. Koska siellä lapset saa pelailla tietokoneille jtn pelejä. Ja johan alkoi lapsia hymyilyttää. Itse sain siinä sitten katsastella kaikkea kivaa härpäkettä. Tellervolle ostin uuden suojakuoren, hyvin hienon. Ja myös ylikalliit kuulokkeet, koska sillä myyjäpojalla oli sen verran huumava hymy.. hitsi. Mutta on ne kuulokkeet kyllä aika tosi hyvät, että ei valittamista.

Alkoi ne kouluhommatkin. Perjantaina. Tosi mukava opettaja ja vissiin 14 oppilasta siellä pakertaa. Tosin se on niinkön puhekurssi, joutuu höpöttelemään paljon, muutaman aineen kanssa kai kirjottamaan. Aupaireja siellä on melko monta, yksi poikakin jopa! (Ranskalainen, seksuaalisesta suuntautumisesta voisi olla montaa mieltä..) Sitten liikaa korealaisia. Jtn "oikeita" opiskelijoita. Hyvin jänniä juttuja ja kiinnostavahkoja aksentteja. Kiinnostais koko kurssi kuin kilo sammaloituneita kivenmurikoita, mutta girl's gotta to do what a girl's gotta do. Eikä se niin paha ole, viikot juoksee niin nopeasti, että kohta on jo kesä!

Eilen ja tänään sitten muuten paistoi aurinko jällehen sen verran lämpimästi, että tuo lumi sulaa silmissä. Loistavia lumipallokelejä tosin, tänäänkin vähän kävin ottamassa osumia. Aika reilua, kun on kaksi pikkupoikaa vastaan minä. Mutta tähtäsin ehkä vähän paremmin kuitenkin..

P.S. Kaija Koo on ollut varsin kovassa soitossa tässä lähipäivinä, miten se voikin olla niin hyvä! :D Ja kummasti kumpuaa jostain mielen syvyyksistä ne biisien sanatkin..

Ei kommentteja: