sunnuntai 13. joulukuuta 2009

I guess what I'd be sayin' is there ain't no better reason, to rid yourself of vanities and just go with the seasons..





Sunnuntain siestailut. CSI-maratoonia (uusia jaksoja!) taas töllöstä ja vähän superkaakaota, niin kyllä viihtyy!

Eilen kävin vähän joululahjashoppailuilla. A saa kivan laukun kun onhan se jo aika teini, ja C:lle Star Wars-legoja. On muuten siistejä Lego-kauppoja täällä, löytyy jos jonkinmoista hotellia ja vehjettä, ja itse voi kustomoida ukkeleita. Ja voi ostaa myös tietyn värisiä palikoita.. Hostmomille törsäilin vähän Body Shopista kaikkea, kun oli semmonen näpsäkkä tarjous, että jos osti semmosen $5 hintaisen paperipussin, niin kaiken tavaran mitä sinne sai mahtumaan, sai puoleen hintaan. Itselle tietysti ostelin kaikkea kivvaa kanssa samalla, halavalla sai. Ja ei vaan Suomessa ole tommosia, kun vissiinkin eikös ne ole lainvastaisia, tommoset tarjoukset. Kun täällä on välillä myös semmosia, että jos ostaa vaikka jostain kaupasta paidan, niin saa toisen ilmaseksi, tai puoleen hintaan tai jtn..
Garyn lahja on vielä hankkimatta, pitää keksiä jtn siistiä..hmm..

Käytiin torstaina juhlistamassa hostmomin synttäreitä semmosessa japanese steak house-ravintolassa. Semmosessa missä ne kokkaa sen sun ruuan siinä "pöydässä", kyllä te tiiätte, leffoissa aina on. Kunnon liekeillä leikki se kokkiheebo, ihan siistiä kyllä.

Nyt on kyllä koko tämä maa ihan lopullisesti jouluhurmoksessa, törkeän kaupallista meininkiä. Kaikkialla kilkattaa joululaulut, valoja on enemmän kun laki sallisi ja kaupat on täynnä kaikkea krääsää. Joulukuusihan meillä on tosiaan ollut jo viime kuusta lähtien tuolla olohuoneen nurkassa (telkkarihuone siis on erikseen..) ja eilen olivat porukat laittaneet vähän jouluvaloja pihalle; toinen noista poroista heiluttaa päätänsä. Huh huh. Ja naapurit on kanssa vetäny vähän överiksi, ei tosin ainakaan pimeässä aja ohi kodistansa. Ja kaupoissa on jo kiitospäivästä asti toivoteltu, että "Happy holidays!", kun nämä amjeriikkalaiset tosiaan juhlistaa näitä juhlapyhiä toista kuukautta..

C oli aivan loistava kun käytiin lääkärissä ihan perustsekkauksessa. Kun sen piti toinen silmä peitettynä luetella kirjaimia mitä se näkkee, niin sehän heitteli niitä päästänsä. Oli se hoitsu siinä vähän ihmeissään, että etkö oikeasti nää. Ja sitten kun lääkäri oli vähän tutkinut lapsen ryhtiä ja muuta, niin otettiin uusiksi se näön katsastus, tällä kertaa piti C:lle vakuuttaa, että sen pittää puhua totta. Ja kappas kärpästä, ihan oikeinhan ne sieltä tuli. Vastauksena kysyttäessä että miksi huijasit, lapsi vastaa: "I wanted to have glasses.." ("Minä halusin saada silmälasit..") Jes. Lupasin ostaa sille semmoset feikkilasit, pelkät kehykset, jos se välttämättä haluaa jotan nenälleen. Mutta ei kuulemma tarvia. Hassu tapaus.

Tuli myös äipältä joulupaketti. Josta puuttui puolet. Oli rakas unites states postal service onnistunut hajottamaan sen paketin ja teippaamaan kasaan, mutta silti hävittänyt sieltä suklaata, salmiakkia, purkkaa ja Marimekon tossut. KIITOSTA VAAN. En ois halunukkaan. Onneksi kuitenkin tuli edes osa lahjoista perille! Mutta ihan vinkkinä kaikille jotka haluaisitte lähettää mulle jtn (*winkwink*), niin laittakaa ne kunnon pahvilaatikoihin (tai vaikka kassakaappeihin) ja runsaasti teippiä päälle. Tai menee ne kirjekuoripussukatkin, jos ne vaan vahvistaa jollain teipillä, macgyver-teippi varmaan ajais asian parhaiten.. ;)

Niin ja sulahti kevyesti ne lumet muuten pois, tännään on satanut ihan pelkkää vettä vaan ja koko viikon on ollut semmonen muutama aste plussan puolella about, yöllä pikkusen pakkasta. Silti aivan liian kylmää mulle..

Ainiin, heinäkuussa oisko mitä jos lähtis Havajille. Perhematkailua, mutta eiköhän siellä palmujen katveessa kehtaa..

Ei kommentteja: