tiistai 29. joulukuuta 2009

the storm maker says it ain’t so bad, the dream maker’s gonna make you mad, the spaceman says, "everybody look down, it’s all in your mind"



Kappas, Aaprahammihan se siinä..

Pari aupairia, joihin tutustuin sillon Nycin workshopissa, tuli käymään DCssä sunnuntaina. Tai siis ne on täällä tiistaihin asti, kunnes siirtyvät Montrealiin uudenvuoden viettohon. Noh, Nadine ja Franzi oli sitten aivan täpinöissää kiertäneet Valkoset Talot sun muut ja treffasin tytöt Washington Monumentilla. Pitihän sitä toki muutamia kuvia itekin räpsäillä, kun käytiin vielä istuskelevaa Lincolnia kahtomassa. Itehän en oo vielä ehtiny semmosta perus-turistikierrosta käydä tuolla pääkaupungissa tekemässä, mutta kunhan vähän lämpenee nin vois harkita. On kuitenkin vielä semmoset 9,5 kk aikaa.

Käytiin Nadinen ja Franzin kanssa vähän syömässä ja ne jatkoi vielä seikkailujaan DCn hämärtyvässä illassa, kun mun piti hipsiä metrolle ja hurruutella kotia kohti. Koska ei sitä autoa ollut vielä sillon käytössä, niin piti Saija pyytää hakemaan asemalta, että pääsin kotia. Mutta oli kyllä ihana nähhä noita tyttöjä!

Rakkaan Samppa-saturnini sainkin sitten tänään, ma, huollosta. Ja laskuksihan tuli sitten säälittävät $1452 ja sentit päälle. HUH HUH!! Pikkuvikoja? Sanoi se huoltamomies, että ne on nyt vaihtaneet siihen kaiken mahollisen, että pitäs olla kuin uusi. Ja kyllä ajaessa huomasi, miten sulavasti Samppani liikkui. Ei mitään ylimääräsiä ääniä. Hostmom pyysi että en nyt ainakaan tällä vkolla ajelis hirmu pitkiä matkoja, että jos jtn on vielä vialla, nin ei tarviais motarilta hinailla. Tosin en oikeen hiffaa sen logiikkaa, kun tuohon autoon on nyt kuitenkin tehty täydellinen huolto, olivat pojat pesseetkin koko kaaran, niin ei siinä pitäs olla ennää mittään vikaa. Mutta tottelen kiltisti momin pyyntöä, kun kuitenkin maksoi noin paljon tuokin homma. Uuden auton ois varmaan saanu, paremman vielä. Mutta meneehän tuo vm. -93 Samppa mulle, jos ei muuta anneta. :D

Mun joululomailu sen kuin jatkuu, koska lapset on isällään ma ja ti, eli vkonloppu jatkuu ja jatkuu. Sitten ke vähän apuilua, koska porukat on molemman kuiskin koko vkon lomalla, niin ei tarvia hirveesti hommailla. Ja sittenhän se on jo uusi vuosi ja uudet kujeet. Kelpaa.

Onnistuin hankkimaan itelleni vähän flunssanpoikasta tässä, meni joulunpyhät niistellessä. Vieläkin on ääni vähän maissa, mutta muuten on jo energiaa. Kun lauantaina nukuin suht monet päikkärit + napsin buranat, niin johan alko helepottaa. Tänään jo uskaltauduin koiraa lenkittämään. Ja siis lunta on enää vaan muutamissa nurkissa (JES!!), mutta tuulee aika viileästi. Huomattavasti parempi kuiskin kuin ne nietokset. Hyrr.

Nyt moolille vähän katastammaan alennusmyyntejä, jos sattuis jtn vaikka löytämäänkin..ikinä en oo mittään ostanun en.. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Outii, mä vasta nyt äskettäin löysin sun blogin, wuhuu!

elämä jenkkilässä näyttää sujuvan hyvin, pienistä autovioista huolimatta. kateellinen ehkä vähän joo! :)))

kauhee ikävä tuli sinua kuule tätä lukiessa!

mut pidä se jenkkilä pystyssä siellä, valloita se koko mesta! :)

- kojeX