maanantai 21. joulukuuta 2009

let it snow, let it snow, let it snow..




Kaaosta ilmassa. Katastrofin tuntua. Hälytystilat ja maailma loppuu.

Täällä sateli vähän lunta. Ihan pikkuriikkisen. Puolisen metriä sanoisin. Yhden vuorokauden aikana. Että kivastihan se meni viikonloppu sisätiloisssa, sulautuneena sohvaan.

Koko itärannikko on ollut nyt aivan paniikissa. Mikkään ei toimi saati kulje. Koulut on kiinni tän viikkoa (eli mahtavat kolme pvää), eikä hostporukoiden tarvinnut tänään mennä töihin. Itsehän olin koko viikonvaihteen Saijan luona, koska ei ollut mihinkään siinä kelissä lähteminen. Sunnuntai-aamuna paistoi sitten jo aurinkoinen ja alkaa tuo lumi vähitellen sulatella itseään. Ja siis käytiin tosiaan tuo minun Samppa-saturni kaivamassa kinoksesta. Pyjamanhousuissa. Oli naapureilla vähän kahtomista, kun suomityttäret siellä heilui lapionvarressa. Hetken sai siinä huhkia, kun tosiaan sekä auton päällä että ympärillä oli se puoli metriä sitä hankea. Ei viihtyny kyllä. Lumikolabisnes saisi täällä varmasti tulta alleen, ne perus semmoset mustat lumikolat. Tosin lunta tulee ehkä kaks kertaa talvessa..

Autolla ajaminen oli myös äärimmäisen jännittävää. Perjantai-iltana käytiin kaupasta selviytymiseväitä, karkkia ja vähän lisää karkkia. Oli pienesti hyllyt tyhjillään, ei leivän leipää saati vessapaperia. Hyvähän se on että osaavat nämä jenkit varustautua tämmösiin maailmaloppuihin joo. Enkä ennen ole moottoritiellä 20 mailia tunnissa ajellut. Sen verran hyvä oli näkyvyys nimittäin. Ja siis eihän täällä tietenkään mittään talvirenkaita tunneta. Ehei. Tänään sitten lopulta pääsin kotiin asti, mutta luulisin etten pääse enää pois. Sen verran lumisen jäinen on tuo meidän kadun mäki. Mutta viihtyneehän sitä taas sisätiloissakin. Muutaman pvän lissää..

P.S. Nuo kuvat on lauantai-iltapäivältä, eli sitä lunta tuli vielä lisää ja lisää..

Ei kommentteja: