torstai 31. joulukuuta 2009

so everybody put your best suit or dress on, let's make believe that we are wealthy for just this once, lightning firecrackers off on the front lawn
















Vuosi kaksituhatta ja yhdeksän alkaa vedellä ihan viimesiään. Tänään vaihtuupi vuosi (ja vuosikymmenkin, eikös..) ja päästään semmoseen aikaan, että vuoden lyhenne on jotenkin härö ; 10. Ei se kuulosta niin hyvältä, kun on tottunu sanomaan "niin sillon kesällä nolla yheksän". Onko se nyt sitten että "sillon kesällä kymmenen" ? No me gusta nada.

Mutta tämä kulunut vuosi on ollut aivan mahtava. Yksi parhaista. Tähän asti ainakin. Olisikin siis aika vähän tiivistellä fiiliksiä..

Kahdentoista vuoden koulutaival päättyi keväällä, kiva on valkonen lakki jossain Suomessa pölyttymässä. Talvi meni kirjotuksiin lukiessa, abiriennoissa, laiskotellessa, töissä, pilettäessä. Kesä oli jotain aivan mieletöntä, vaikka töissä nakotinkin. Niin rentoa menoa että nam. Kavereita ja lisää kavereita. Hengailua biitsillä, kitaroiden ja bongorumpujen kera. Spontaaneja mökkireissuja. Ilosaarirock Joensuussa. Jotka siis oli mun ekat festarit ja aivan järjettömän mageat, upea ilma ja loistavaakin loistavampaa musiikkia. Kesään kuului myös viinitonkkien tyhjentämistä Hertunrannassa. Terassit ja kylmä siideri. Ommm. Auringossa öhöttelyä ja kavereiden kanssa kikattelua. Valoisissa kesäöissä kukkumista, kävelyitä halki Warkaoksen. Elokuinen Amsterdamin reissu oli myös aivan mieletön. Parhaassa seurassa. Rakastuin siihen kaupunkiin! Syksyn odottelua ja päämäärätöntä hengailua. Keskiviikko-kaakaoita Nekkarissa. Olohuone! Sitten tieto tästä aupairaamispaikasta, matkalaukkujen pakkausta ja lennot Amerikan taikamaahan. Täällä sitten on laajentanut perspektiiviään jo hyvinkin paljon jo näiden alle kolmen kk:n aikana. Kuhiseva New York, lisää uusia kavereita, upea Washington DC, "uusi perhe", skypettelyä kotimaahan, totuttelua uudenlaiseen arkeen, erilaista joulua, converseja ja täysikuun aikaista hullua hihittelyä.

Oon tutustunut niin moneen, niin mielettömään ihmiseen tämän vuoden aikana, että ei voi käsittää. Tosin, positiiviset jutut vetää puoleensa positiivisia juttuja. Avoimin mielin edetessä löytää ne oikeanlaiset ihmiset ja tilanteet. Miten hipiltä tahansa se kuulostaiskin. Oon selvästi tullut vanhemmaksi, alkanut miettiä enemmän asioita kuin ennen ja tajunnut monta juttua. Löytänyt itsestään uusia puolia. Hyviä ja huonoja. Alkanut myös arvostaa niitä ihan pieniäkin juttuja sekä perhettä, sukulaisia ja ihanimpia oikeita kavereita.

Mutta siis voinen sanoa, että 2009 on ollut aivan upea ja toivottavasti 2010 jatkaa samalla linjalla, ei haittais vaikka pistäisi paremmaksikin!

Huomenna en ehtine kirjoitella, DC:n kutsun kuulen luultavastikin, jotenka:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!! HAPPY NEW YEAR!!

Tehdään kaikki vuodesta 2010 the greatest year so far!! ;)

Ei kommentteja: