sunnuntai 15. elokuuta 2010

all along the eastern shore, put your circuits in the sea, this is what the world is for, making electricity..



Kaikki eiliseltä keikalta otetut kuvat on jut tämmösiä. Mutta jos on pimeetä ja salamalla tulee ihan typeriä kuvia ja olin vissiin niin innoissaan että tärisi kädetkin ja kamerasta ei riitä tsuumi. Mutta muuten oli ihan superia! Yleisö täynnä indiehippejä, oli jotenkin kotoisa olo. Ja meillä oli Saijan kanssa firman parhaat paikat siellä nurmikolla (tämä on nyt sitten semmonen insidejuttu, muah).
Meni kylmiä väreitä, kun yhtye aloitti settinsä ja ilmoille kajahti Weekend Wars ; voi että osaa ihminen olla onnellinen! Näillä fiiliksillä taas pari vkoa!!

Pitäs muistaa käydä ottamassa kuvaa mun auton persauksista ja hajonneesta muovista. Koska hostporukat sanoi että ne korjaa sen vakuutuksen ulkopuolella. Kun siis muuten pitäs tehä poliisille ilmotus, ja vähän turhaa kun ei ole mtn tietoa siitä toisesta autosta. "Iso ja musta". Tuo lasten isähän olis halunnut että laitetaan se vakuutuksen kautta, mutta se tarkottais vaan sitä, että hostmomin vakuutusmaksut nousis pilviä kohti ja sekopää-isä ei joutus maksamaan pennin jeniä. Nyt se kuitenkin joutuu pulittamaan puolet niistä korjauskuluista. Hah! In your face. Mutta pitäs saada Saturn nyt kuntoon aika äkkiä, kun se pitäs tässä kuussa sekä katsastaa että viedä johonkin turvallisuustsekkaukseen. Hmph..

Tänään suuntana ostari, kahden saksalaisen sankarittaren kanssa. Serkkutyttöni pyysi muutamia asioita tältä mantereelta, joten pitää ne nyt viimein käydä hankkimassa ja laittaa postiin ennen kun koittaa lokakuu.


Ei kommentteja: