sunnuntai 29. elokuuta 2010

life is a rollercoaster, just gotta ride it, I need you, ooh, so stop hiding ..

Tittididiii. Tänään tein retken Six Flags-nimiseen huvipuistoon. Mukanani oli kuusi saksalaista aupairia, yksi ranskalainen ja yksi brasilialainen. Että ihan kunnon saattue. Brassityttö ajoi, että ei tarvinnut kovin monella autolla mennä. Ja sillä oli semmonen minivan.

Ja tottakai kierrettiin useaan kertaan ne kaikki hulluimmat laitteet. Kieputusta ja kiljumista riitti. Ei siellä hirveän montaa vekotinta ollut, mutta riitti ihan hyvin.

Ton nimi oli Superman: The Ride of Steel. Kulki parhaimmillaan 120 km/h, ja heti alkuun on melkein pystysuora pudotus ihan liian korkeelta. Ja tokihan sitä pitää nostaa sitten vielä kädet ylös, että varmasti tuntuu siltä että lentää ulos siitä vaunusta. Nam.

Toinen varsin murakka oli Batwing, jossa maataan selällään. Ja se kieputtaa silleen, että tuntuu kuin lentäis. Tai niinkön roikottaa sua niin että oot naama maata kohti ja kulkee hullun nopeasti ja mitävielä.

Bäbäbäbäbäbäbäbäbäbäb, bätmääään!


Kelihän oli myös varsin mainio, joku reilusti yli kolkyt lämmintä eikä pilviä taivaalla. Toisinsanoen siis meinattiin sulaa. Mutta kun olo kävi liian hikiseksi, mentiin kastumaan kaikkiin vesilaitteisiin. Splash ja vush, ja olo oli heti viileämpi!

Nyt on suhteellisen väsynyt olo, mutta eikai se oo ihme. Huomenna jälleen paluu arkeen ja töihin. Kai sitä pitäs vikalle lomaviikolle keksiä kaikkea siistiä tekemistä. Tosin täytyy edelleen viedä nuo kekarat illaksi ainakin isälleen, mutta meillä on täällä kotona nyt remontti aikalailla pulkassa ja maalit seinässä, niin ei välittömästi tarvia aamulla lähteä evakkoon.

(btw, Men who stare at goats on hyvin kummallinen elokuva..)

Ei kommentteja: